U-21: Карпати та Олександрія розійшлися нульовою нічиєю

У матчі 21-го туру молодіжного чемпіонату України Карпати на своєму полі не зуміли забити Олександрії — 0:0

Вже на старті зустрічі карпатівці створили гостроту біля воріт суперника: Кірил Кіриленка виконав подачу з правого флангу на Александру Бойчука, але форвард Зелено-білих пробив вище воріт, пише прес-служба Карпат. Після цього у Бойчука були ще дві нагоди для того, щоб відкрити рахунок у цій зустрічі, однак обидва його удари з-за меж штрафного майданчика не стали надто небезпечними.

Олександрійці намагались атакувати та створювати небезпеку біля воріт Карпат, найкращий шанс мав Євген Протасов: гравець завдавав удару, здавалось, вже у порожні ворота, але з лінії м’яч у підкаті вибив Любомир Степанчук, врятувавши левів від голу. Також відзначитись міг Антон Шендрік, але м’яч після його удару головою пролетів над поперечкою. Наприкінці першого тайму після помилки голкіпера гостей карпатівці заробили право на вільний удар, але Петро Харжевський та Бойчук не зуміли вдало реалізувати перспективну нагоду.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

По перерві гра заспокоїлась, перші 15 хвилин другого тайму команди більше боролись в центрі поля. Згодом львів’яни знову почали активно грати біля воріт гостей, свої моменти не використали Вадим Гудзінський та Бойчук. Суперник відповів пострілом від Богдана Литвяка, але надійну гру продемонстрував кіпер зелено-білих. Найкращий шанс забити втратили Харжевський та Олександр Авраменко: спочатку Петро влучив у стійку та одразу на добиванні був Авраменко, м’яч після його удару парирував Богдан Степанцов.

Карпати U-21 — Олександрія U-21 — 0:0

Карпати U-21: Задерейко — Харжевський, Авраменко, Куртяк, Степанчук, Тлумак (Козак, 57), Рудюк (Сільченко, 82), Гудзинський, Кириленка (Карабін, 55), Бойчук, Лісовик (Бей, 89).

Тренер: Любомир Вовчук.

Олександрія U-21: Степанцов — Альянов, Петренко (Пастухов, 72), Литвяк, Устименко (Новиков, 80), Підручний (Дудка, 90+3), Микитюк, Шендрик, Протасов (Водяницький, 90+2), Глоба (Куліш, 60), Мельник.

Тренер: Олександр Ломко.

Разбили Заря с хет-триком Билоцерковца разгромила Львов

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.