Бондаренко не допоміг: Ворскла сенсаційно перемагає Шахтар

Ворскла та Шахтар зустрічалися у заключному матчі 20-го туру. Гра проходила на стадіоні Ворскла ім. Олексія Бутовського. Гра завершилася перемогою Ворскли 1:0

У складі обидвох команд було по двоє гравців, які відповідають реєстру Золотого таланту. Юрій Максимов довірив місце у стартовому складі: 21-річному голкіперу Дмитру Різнику (на фото зліва) та 19-річному захиснику Кане. У резерві залишився 19-річний захисник Якубу.

Луїш Каштру з перших хвилин випустив: 21-річного півзахисника Сіпріано та 20-річного півзахисника Тете. У резерві залишилися: 18-річний голкіпер Анатолій Трубін, 21-річні захисники Додо та Валерій Бондар, 21-річний півзахисник Фернандо, 19-річний півзахисник Артем Бондаренко, 20-річний нападник Владислав Вакула та 18-річний нападник Данило Сікан.

У перші хвилини гра була рівною, реальних нагод щоби відзначитися не було. У захисті команди грали краще ніж у нападі. На 15-ту хвилину характер гри не змінився, Ворскла навіть більше володіла м’ячем, але голкіпери обох команд продовжували сумувати.

Перший момент було створено на 17-й хвилині, але з ударом Кулача впорався Шевченко. До того ж, арбітр помилково зафіксував положення поза грою. У перші 25-ть хвилин матчу господарі виглядали краще, проте підопічним Максимова не вистачало конструктиву. У Шахтаря попереду взагалі немає що згадати. На 30-й хвилині господарі скористалися помилкою Алана Патріка. Після передачі Скляра відзначився Руслан Степанюк — 1:0.

Після пропущеного м’яча Шахтар заграв інтенсивніше, проте полтавчани діяли досить організовано у захисті. На 37-й хвилині завдяки індивідуальним діям Марлоса Шахтар створив першу нагоду у матчі, але з ударом півзахисника гірників впорався Різник. Чудова гра голкіпера Ворскли. На 42-й хвилині з гострого кута вище воріт пробив Кане, який у цьому матчі грав у півзахисті. Таким чином, перша половина зустрічі закінчилася за мінімальної переваги господарів. Полтавчани дійсно виглядами краще, ніж більш іменитий суперник.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Відразу після перерви за Шахтар дебютував у чемпіонатах УПЛ Артем Бондаренко.

На 47-й хвилині Коноплянка міг зрівнювати рахунок, але півзахисник пробив дуже невдало. На 48-й хвилині Кане не реалізував вихід один на один. Ібрагім не влучив у ворота. Блискуча нагода для господарів подвоїти свою перевагу.

На 51-й хвилині за зрив перспективної атаки жовту картку отримав Сіпріано. Після подачі зі штрафного міг забивати Кулач, але м’яч після його удару розминувся поруч зі стійкою. Помітно, що Ворскла грає на куражі. Станом на 55-ту хвилину у Шахтаря були відчутні проблеми з командною грою у нападі. На 57-й хвилині після удару Коноплянки м’яч на кутовий перевів Різник. Момент Шахтар створює знову ж таки за рахунок індивідуальних дій. На 60-й хвилині у гру увійшов Додо. На 63-й хвилині Юрій Максимом випустив молодого захисника Якубу.

Під середину другого тайму Шахтар більше володів м’ячем, проте і гравці Ворскли не відсиджувалися у захисті та вибігали у швидкі атаки. На 80-й хвилині після передачі Кане Хочолава завадив Кулачу забити у порожні ворота. Неймовірна нагода для Ворскли і блискуча гра Хочолави. На 83-й хвилині у гру увійшов сьогоднішній іменинник Фернандо.

На 84-й хвилині за порушення проти Бондаренка другу жовту отримав Скляр. Ворскла залишається у меншості, але утримує сенсаційну перемогу. Блискуча гра господарів і невиразна гра Шахтаря.

Ворскла — Шахтар — 1:0

Голи: Степанюк (30).

Вилучення: Скляр (84).

Ворскла: Різник — Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Скляр, Пуцлін, Кане, Луізао (Баєнко, 90+2), Кулач (Васін, 87), Степанюк (Якубу).

Шахтар: Шевченко — Болбат (Додо, 60), Хочолава, Кривцов, Сіпріано (Фернандо, 83), Майкон, Патрік (Бондаренко, 46), Тете, Марлос, Коноплянка, Дентиньо.

Все отбил Махарадзе героически отстоял для Зари победный счет в бою с Олимпиком

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.