Завдяки хет-трику 20-річного Супряги Дніпро-1 вирвав перемогу у Динамо

20-й тур Прем’єр-ліги відкривався грою у Дніпрі. Підопічні Дмитра Михайленка приймали віце-чемпіона України київське Динамо. У матчі тричі була задіяна система VAR, за допомогою якої було вилучено двох гравців і призначено одинадцятиметровий. Матч завершився перемогою господарів (3:1). Справжнім героєм матчу став 20-річний Владислав Супряга

Дмитро Михайленко довірив місце у стартовому складі 20-річному півзахиснику Олександру Назаренку. У резерві залишився 17-річний півзахисник Арсеній Батагов та 20-річний нападник Владислав Супряга.

Олексій Михайличенко з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Дениса Попова, 20-річного захисника Віталія Миколенка та 21-річного нападника Назарія Русина. У резерві залишився 21-річний півзахисник Микола Шапаренко.

Господарі надзвичайно активно розпочали гру. На першій хвилині матчу після помилки Шепелєва небезпечно пробивав Хобленко, але м’яч після рикошету пролетів повз ворота. Після кутового на ударну позицію вийшов Чичиков, але його удару не вистачило точності. На 5-й хвилині за гру прямою ногою проти Вакулка було вилучено Буяльського. Рішення Катерина Монзуль прийняла після перегляду відеоповтору. VAR у дії! Неймовірні та надзвичайно несподівані перші хвилини.

Відразу після вилучення динамівці додали в активності, проте до небезпечних нагод справа не доходила. На 16-й хвилині після передачі Миколенка пробивав Назарій Русин, але Юрчук без проблем забрав м’яча до рук. На 19-й хвилині небезпечно пробивав Ді Франко, але з його ударом впорався Бущан. Через декілька хвилин динамівці розіграли чудову комбінацію і після передачі Русина з вигідної позиції вище воріт пробив Вербич.

У першій половині тайму була досить рівна гра. Динамівці більше контролювали м’яч, хоча і грали у меншості. Дніпряни також не забували про атаку і час від часу створювали тиск на захист Динамо. На 34-й хвилині Назаренко завадив Бущану ввести м’ячу у гру і отримав жовту картку. На 41-й хвилині після передачі Сидорчука Караваєв влучив у поперечину — найбільш реальна нагода у першому таймі.

У компенсований час динамівці заробили одинадцятиметровий. Кравченко збив Русина у власній штрафній. Проте, спочатку Катерина Монзуль показала жовту картку за симуляцію, але потім після перегляду VAR змінила своє рішення. Одинадцятиметровий реалізував Вербич.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Зі старту другої половини зустрічі господарі були націленими на ворота, взяли м’яч під свій контроль, проте підопічним Михайленка не вистачало конструктиву. На 58-й хвилині після подачі кутового у виконанні Назаренка з лету пробивав ДІ Франко, але м’яч пролетів вище воріт. З кожною хвилиною збільшувалася територіальна перевага Дніпра-1, хоча реальних нагод щоби відзначитися так і не було. На 63-й хвилині у гру увійшов орендований у Динамо нападник Владислав Супряга. На 71-й хвилині після прострілу Вакулка Супряга зрівнює рахунок — 1:1 Жахлива гра динамівців у захисті.

На 75-й хвилині у гру знову втрутилася система VAR. Володимир Польовий наступив на ахілл Караваєву. Спочатку, Монзуль продемонструвала жовту картку, але після перегляду повтору вилучила гравця Дніпра-1. На 76-й хвилині удар головою від Вербича у блискучому стилі парирував Юрчук. На 79-й хвилині після навісу Де Пени з вбивчої позиції Циганков не влучив у площину воріт. Динамівці заграли набагато гостріше та швидше.

На 83-й хвилині господарі досить несподівано виходять уперед. Після навісу з кутового Владислав Супряга виграє верхову боротьбу у Миколенка і відправляє м’ячі у сітку. Дубль для орендованого у Динамо гравця.

На 86-й хвилині за порушення проти Ді Франко жовту картку отримує Віталій Миколенко. На 89-й хвилині Супряга за рахунок швидкості тікає від Сидорчука і реалізовує вихід один на один — 3:1. Неймовірна гра 20-річного нападника!

Дніпро-1 — Динамо — 3:1

Голи: Супряга (71, 83, 89) — Вербич (45+4, пенальті).

Дніпро-1: Юрчук — Адамюк, Лопирьонок, Логінов, Польовий, Кравченко, Ді Франко, Вакулко, Хобленко (Шаповал, 78), Назаренко (Гуйе, 87), Чичиков (Супряга, 63).

Динамо: Бущан — Попов, Сидорчук, Вербич, Шепелєв (Дуелунд, 84), Миколенко, Шабанов, Караваєв (Циганков, 77), Буяльський, Русин (Де Пена, 77), Кендзьора.

Чемпионат U-21. Динамо с двумя пенальти добыло волевую победу в Днепре

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.