U-21: Львів у більшості розгромив Олександрію

У матчі 20-туру молодіжного чемпіонату України Львів, граючи майже цілий тайм у більшості, розгромив гостей з Олександрії — 4:1

У цьому матчі до молодіжної команди Львова відправився десант з головної команди — Юрій Кравчук, Андрій Бусько, Артем Недоля, Микита Ходаковський та Назарій Нич вийшли у старті, повідомила прес-служба Львова. В запасі ще перебував Жонатан. Тренерський штаб пішов на такий крок, щоб гравці отримали ігрову практику. Варто відзначити, що і Олександрія мала у своєму розпорядженні гравців основної команди.

У першому таймі Синьо-золоті леви вийшли вперед завдяки влучному голу Нича. Після подачі з кутового гості винесли м’яч зі штрафного майданчика. Його підхопив Артем Недоля, який подав на дальню штангу, де Микита Ходаковський прострелив, і вже Нич з декількох метрів забив.

Після цього «синьо-золоті леви» могли доводити рахунок до розгромного. Однак Нич та Андрій Вичіжанін не реалізували свої моменти.

Фото fco.com.ua.

На початку другого тайму Львів U-21 отримав ще й чисельну перевагу — Віктор Сезар отримав пряму червону картку. Та замість того, щоб дотиснути суперника та збільшити рахунок на табло, команда пропустила — відзначився Задерака.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Та вже за дві хвилини молодіжка Львова знову була попереду. Максим Хімчак, який вийшов на заміну, віддав передачу у штрафний майданчик на Ходаковського.

Розгромним рахунок став вже наприкінці зустрічі. Артур Шута, який вийшов на поле на 87-й хвилині, забив вже за три хвилини перебування на полі. Варто відзначити, що йому лише 18 років.

Остаточний рахунок вже у компенсований арбітром час встановив Артур Ременяк — він втік від опонента та підсік м’яча над голкіпером.

Львів U-21 — Олександрія U-21 — 4:1

Голи: Назарій Нич (25), Микита Ходаковський (69), Артур-Богдан Шута (90), Артур Ременяк (90+2) — Максим Задерка (67).

Львів U-21: Костик — Кравчук, Медведєв, Бусько, Савошко, Недоля, Пентелейчук (Демків, 67), Ходаковський, Вичіжанін (Шута, 87), Кос (Хімчак, 58), Нич (Ременяк, 46).

Тренер: Андрій Березовчук.

Олександрія U-21: Рудик — Задерака (Лучка, 76), Дудка (Литвяк, 67), Глоба, Сезар, Івахно, Кобеляш, Мельник, Водяницький, Новіков, Мустафаєв (Каранга, 54).

Тренер: Олександр Ломко.

В гостях, как дома Дубль Мариуполя в Чернигове разделался с Десной

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.