Ворскла вже відчувала нічию, та на добиванні прудкішим виявився Вербич

У заключному матчі суботи київське Динамо приймало полтавську Ворсклу. Гра проходила на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського. Нагадаємо, що матч відбувався при порожніх трибунах

Олексій Михайличенко довірив місце у стартовому складі 20-річним захисникам Денису Попову й Віталію Миколенку та 21-річному нападнику Назарію Русину. У складі Ворскли у старті вийшов 19-річний захисник Кане та 21-річний голкіпер Різник. Відзначимо, що Ібрагім сьогодні вперше в УПЛ зіграв у центрі поля.

Динамо з перших хвилин взяло м’яч під свій контроль, як і належить господарям та віце-чемпіонам України, проте до небезпечних моментів справа не доходила. Підопічні Максимова надійно грали у захисті і при першій можливості намагалися виходити у контратаку. У стартові 10 хвилин обидва колективи не створили жодного гольового моменту, кияни взагалі не пробивали у площину воріт. У гостей єдиного удару у площину завдав саме Кане. Ближче до середини тайму полтавчани заграли сміливіше і першу гольову нагоду у матчі створили саме гості. Владислав Кулач метрів з 11-ти пробив в руки Бущану.

На 32-й хвилині 19-річний Кане грубо зіграв проти Буяльського і отримав жовту картку. Свій перший удар у площину воріт динамівці завдали на 35-й хвилині: на постріл Дуелунда зі штрафного зреагував Різник. На 39-й хвилині мав забивати Миколенко, але Віталій з вигідної позиції пробив повз ворота.

Динамівці активно розпочали другий тайм. Вербич міг забивати, але влучив у стійку. Через декілька хвилин динамівці відкрили рахунок. Буяльський запустив м’яча за комірець Різнику. Помилка молодого голкіпера і як наслідок Динамо виходить уперед — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 53-й хвилині міг забивати Дуелунд, але у блискучому стилі Різник відбив м’яча. З кожною хвилиною перевага киян ставала більш відчутною. На 61-й хвилині Буяльський та Вербич розіграли красиву комбінацію, але словенський півзахисник пробив повз ворота. А на 62-й хвилині Ворскла несподівано зрівняла рахунок. Після навісу Пердути ударом головою відзначився Руслан Степанюк.

На 65-й хвилині Юрій Максимов випустив 19-річного захисника Якубу.

Після забитого м’яча полтавчани відчули впевненість у власних силах, гості дещо заспокоїлися. На 74-й хвилині після прострілу Миколенка Сапай не дав забити у порожні ворота Караваєву. На 77-й хвилині після чудової передачі Якубу не зміг забити вже Пердута. Динамівці у заключні хвилини дещо активізувалися, намагаючись вирвати перемогу, але до небезпечних нагод справа не доходила. Підопічні Максимова грали організовано, не даючи вільних зон більш іменитим суперникам. Та на 90+1 хвилині Динамо вириває перемогу: після удару Русина Різник м’яча відбив, але першим біля нього опинився Вербич.

Динамо — Ворскла — 2:1

Голи: Буяльський (50), Вербич (90+1) — Степанюк, (62).

Динамо: Бущан — Попов, Сидорчук, Вербич, Шепелєв (Де Пена, 76), Миколенко, Буяльський (Кадірі, 90+3), Шабанов, Русин, Кендзьора, Дуелунд (Караваєв, 64).

Ворскла: Різник — Пердута, Чеснаков, Альюн, Сапай, Пуцлін (Габелок, 82), Степанюк (Артур, 70), Кулач, Кане, Ребенок (Якубу, 65), Шехіч.

Чемпіонат U-21. Динамо з дебютним голом Беніто впоралося с лідером таблиці

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.