Зоря завдяки голу 21-річного Лєднєва перемагає Маріуполь

Весняна частина сезону УПЛ відкривалася грою у Маріуполі. Підопічні Олександра Бабича приймали луганську Зорю. Перемогу у цьому матчі здобули гості — 2:1. Відзначаємо переможний м’яч у виконанні 21-річного півзахисника Богдана Лєднєва

Зоря активно розпочала гру і 21-річний Лєднєв міг вже у дебюті зустрічі відкривати рахунок, але з його ударом впорався Гальчук. Далі гра дещо вирівнялася, обидва колективи багато помилялися, до небезпечних нагод справа не доходила. Поступово Маріуполь перехопив ініціативу, але підопічним Бабича не вистачало конструктиву у завершальній стадії атаки.

Хто у старті Бабич і Скрипник довірилися молодим у першому офіційному матчі нового року

На 35-й хвилині найбільш реальну нагоду у господарів втратив Мишньов. З ударом півзахисника азовців у блискучому стилі впорався Махарадзе. На 39-й хвилині 21-річний захисник Биков завдав несильного удару, з яким без проблем впорався кіпер луганчан. Наприкінці першого тайму свою нагоду змарнували гості. Перович розстрілював ворота, але м’яч після рикошету від Яворського опинився у руках Гальчука. На останніх хвилинах тайму попередження у свій пасив записали 21-річний півзахисник Маріуполя Олексій Чех та Лєднєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Команди обережно почали другу половину зустрічі і першу реальну нагоду на 56-й хвилині втратив Хомченовський. У тому епізоді блискуче зіграв Гальчук, який вчасно вийшов із воріт та завадив півзахиснику Зорі завдати акцентованого удару. Через декілька хвилин після кутового міг забивати молодий Биков, але його удар заблокували захисники Зорі. На 62-й хвилині підопічні Скрипника відкрили рахунок. Після прострілу Тимчика з близької відстані Перович проштовхнув м’яча у ворота — 0:1. Дебютний м’яч для новачка Зорі в УПЛ.

На 67-й хвилині неймовірним за траєкторією ударом зі штрафного відзначився й Лєднєв. Богдану вдався дуже підступний постріл. Відзначимо, що складні погодні умови і якість газону завадили голкіперу Маріуполя відбити удар — 0:2.

Лєднєв таки домігся свого. Фото fcmariupol.com.

Дуже швидко Маріуполь скоротив відставання у рахунку: Мишньов протягнув м’яча і пробив у дальній кут. Після пропущеного м’яча Зоря продовжувала володіти ініціативою. На 77-й хвилині Богдан Лєднєв міг забивати вдруге, але Гальчук ногою перевів м’яча на кутовий. Помітно, що підопічні Скрипника переважали свого суперника у функціональному стані. На 80-й хвилині на полі з’явився 21-річний нападник Андрій Кулаков.

У заключні хвилини Маріуполь кинувся виривати нічию і на 89-й хвилині з декількох метрів вище воріт пробив Сергій Чобоненко. Зорі явно пощастило у цьому епізоді.

Підопічні Скрипника виходять на проміжну другу позицію.

Маріуполь — Зоря — 1:2

Голи: Мишньов (69) — Перович (62), Лєднєв (67).

Маріуполь: Гальчук — Полегенько, Биков, Яворський (Кулаков, 80), Чоботенко, Федорчук, Чех (Ігнатенко, 46), Мишньов, Горбунов, Чурко, Топалов (Фомін, 64).

Зоря: Махарадзе — Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Цвек, Юрченко, Кочергін, Лєднєв (Луньов, 90), Хомченовський (Кабаєв, 60), Перович (Громов, 78).

Чемпионат U-21. Мариуполь в меньшинстве разделался с Зарей

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.