Карпати U-19 достроково виграли свою групу на Меморіалі Юста

Підопічні Романа Гнатіва активно готуються до відновлення сезону. Друга частина юніорської першості (U-19) стартує 6 березня матчами 16 туру, щоправда, Карпати цей тур пропускатимуть через непарну кількість учасників

Наразі карпатівці зіграли вже два матчі у рамках турніру пам’яті легендарного наставника львівських Карпат Ернеста Юста, повідомляє пресслужба клубу. Також львів’яни у режимі щоденних тренувань готуються на базі, щоб в оптимальних кондиціях підійти до першого офіційного поєдинку 2020-го року проти Дніпра-1. Базовий день 17-го туру — 13 березня (п’ятниця).

У першому матчі Меморіалу Юста Зелено-білі здобули перемогу над Шпілярами з рахунком 4:2, відзначились Роман Лісовик, Назар Сущак та двічі Андрій Бей. Після цієї зустрічі вони протистояли ще одній львівській команді Lion, і завдали супернику нищівної поразки — 12:0. Дублі в активі Ярослава Карабіна, Вадима Мердєєва, Вадима Гудзінського та вже згаданого Сущака. По одному м’ячу на свій рахунок записали Юрій Раделицький, Максим Хлань, Олег Лень та Денис Слюсар.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Надалі Леви мали зустрітись з командою СДЮШОР-4 (Львів), однак суперник знявся з турніру. Таким чином підопічні Романа Гнатіва вийшли з групи з першого місця та чекають на свого суперника у стикових матчах.

Вустами тренера Тренер Карпат U-19: «Тлумак і Горох працюють з основою, ми ж взяли захисника із ДЮФЛ»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.