Футболісти Динамо й Шахтаря — найкращі за підсумками Minsk Cup 2020

Після завершення міжнародного дитячо-юнацького турніру Minsk Cup 2020 відбулася урочиста церемонія нагородження учасників та переможців змагань. Також організатори турніру відзначили найкращих гравців у різних номінаціях

Серед них виявилися і представники українських команд. Так, найкращим бомбардиром турніру став динамівець Матвій Пономаренко, який забив шість м’ячів у шести матчах турніру!

Найкращим воротарем турніру було визнано його одноклубника Богдана Микитенка.

Олександр Шевченко. Фото фейсбук Академія ФК Шахтар.

Олександр Шевченко із Шахтаря став найкращим нападником, а ось капітан гірників Артур Бакай був відзначений, як найкращий гравець турніру.

Олександр Бакай. Фото фейсбук Академія ФК Шахтар.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

“Я не думав про те, що стану найкращим бомбардиром турніру, а грав на команду, — відзначив після церемонії нагородження Матвій Пономаренко. — Але ця нагорода приємна для мене. Я вже раніше отримував нагороди на турнірах, але від цього вона не менш цінна, — розповів Матвій. — Фінал був важкий, а півфінал — ще важчим, оскільки ФК Мінськ закрився на своїй половині поля, і ми нічого не могли зробити. А пенальті — то лотерея.

Матвій Пономаренко. Фото footbik.by.

Що ж стосується вирішальної гри з Шахтарем, вважаю, що їм пощастило. Просто ми не реалізували свої моменти і припустилися помилок, які призвели до пропущених голів. Звичайно, прикро програвати, але це всього лише товариський турнір, набагато важливіше, як ми виступимо в першості України. Мій гол Шахтарю? Був простріл, захисник не зміг перешкодити, і я замкнув, вийшло, що влучив у ворота. Емоції від турніру в цілому, позитивні. Змагання хороші, суперники — теж, організація сподобалася».

Богдан Микитенко. Фото footbik.by.

«У глибині душі сподівався, що мене визнають найкращим воротарем турніру, — зізнався Богдан Микитенко. — Але в цілому, не звертаю великої уваги на нагороди. Це, звичайно приємно, але потрібно рухатися далі, — зазначив Микитенко у інтерв’ю офіційному сайту Динамо. — У півфіналі відбив пенальті. ФК Мінськ всією командою сів в оборону і не давав нам нічого зробити біля їхніх воріт. Вже хвилин за 10 до фінального свистка розумів, що все йде до пенальті, білоруси тягнули час, щоб ми не забили до закінчення основних хвилин. Особливих секретів, як відбити пенальті, у мене немає, просто мене добре підготував наш тренер воротарів Всеволод Романенко. Коли відбивав вирішальний одинадцятиметровий удар, відчув, що потрібно стрибнути саме таким чином».

Сумуємо Тренер Динамо: розраховуємо на всіх хлопців, вони мають показати свій максимум

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.