Динамо взяло срібло міжнародного турніру Minsk Cup, програвши фінал Шахтарю

Підопічні Павла Чередніченка та Олексія Дроценка продемонстрували свій високий рівень на міжнародному дитячо-юнацькому турнірі у столиці Білорусі Minsk Cup 2020 серед команд U-14 (футболісти 2006 року народження). Переграти киян змогли лише однолітки із донецького Шахтаря

Як уже повідомляв проект Золотий Талант, динамівці достроково забезпечили собі місце у чвертьфіналі, та на всяк випадок виграли ще й заключний матч групового турніру: розбивши російську Томь із рахунком 6:0. З першого місця вийшли до 1/4 фіналу, де також упевнено переграли білоруський RCOR BSU 5:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Як повідомляє офіційний сайт Динамо, гра вийшла досить цікавою та багатою на події. Динамівці з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль. На 4-й хвилині точним ударом з лінії воротарської площі відзначився Пономаренко. Через хвилину після навісу Кузьменка забив Калин. Незабаром Калин оформив дубль, пробивши після передачі Осипенка  у дальній кут. У першому таймі ще двічі забивав Пономаренко, записавши у свій актив хет-трик у цьому матчі.

Білорусам набили півдесятка. Фото footbik.by.

Динамо (Київ) U-14 — RCOR BSU (Білорусь) U-14 — 5:0 (відео)

Голи: Пономаренко (4, 16, 17), Калин (5, 12).

Динамо U-14: Микитенко (Суркіс, 21) — Кузьменко (Чернявський, 21), Нестеренко (Кузьменко, 31), Захарченко (Галич, 21), Бельчиков (Захарченко, 31), Подейко (Лобко, 21), Кусий (Пашко, 31), Осипенко (Лобко, 31), Калин (Лемішко, 21), Пашко (Задорожний, 21), Пономаренко (Калин, 31).

А ось мінчанам з гри не забили жодного. Фото footbik.by.

У півфіналі динамівці у серії пенальті переграли ФК Мінськ. Основний час протистояння завершився нульовою нічиєю. Гра для української команди склалася досить непросто, суперник чудово підготувався до протистояння. Мінчани майже весь матч захищалися, проте грали організовано і вміло вибігали у контратаки.

У серії пенальті свої удари більш влучно виконували кияни. Вони реалізували всі три спроби, а воротар Микитенко відбив один удар гравця Мінська. Таким чином, Динамо не без проблем виходить до фіналу.

Динамо (Київ) U-14 — Мінськ (Білорусь) U-14 — 0:0 (по пенальті — 3:1) (відео)

Динамо U-14: Микитенко — Кузьменко, Нестеренко, Захарченко, Бельчиков (Лемішко, 34), Подейко (Лобко, 29), Кусий, Осипенко, Калин, Пашко, Пономаренко.

Проти земляків динамівці не встояли. Фото footbik.by.

У фіналі підопічні Павла Чередніченка та Олексія Дроценка зійшлися із добре знайомим суперником донецьким Шахтарем, з яким веде суперечку і в групі 2 чемпіонату ДЮФЛУ. У Мінську гірники також виграли свою групу, а у півфіналі здолали італійський Кальярі (4:0).

Вирішальний матч завершився також на користь Шахтаря (тренери Олександр Алімов і Дмитро Єфімов). Як повідомляє офіційний сайт Динамо, у перші хвилини матчу команди боролися за ініціативу. Першими відкрили рахунок у матчі кияни. Пономаренко з центра штрафного головою відправив м’яча у сітку. За декілька хвилин Будко з пенальті зрівняв рахунок. Долю зустрічі було вирішено на 16-й хвилині. Головачов метрів з 15-ти прицільно пробив у дальній кут.

У другому таймі гра проходила на зустрічних курсах, динамівці більше володіли ініціативою, проте зрівняти рахунок так і не змогли. У підсумку, Шахтар виграє міжнародний дитячо-юнацький турнір у Мінську.

Переможці! Фото фейсбук Академия ФК «Шахтер» Донецк.

Динамо (Київ) U-14 Шахтар (Донецьк) U-14 1:2 (відео)

Голи: Пономаренко (10) — Будко (13, пенальті), Головачов (16).

Динамо U-14: Суркіс — Кузьменко, Нестеренко, Захарченко, Пашко, Кусий, Подейко (Лобко, 27), Осипенко (Чернявський, 21), Калин (Задорожний, 32), Лемішко (Галич, 21), Пономаренко.

І переможені… Фото footbik.by.

Трохи раніше Юні динамівці виграли Minsk Cup 2020, у фіналі розгромлено Вільнюс

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.