Молодіжка Дніпра-1 поступилася лідеру Другої ліги

У рамках Кубка Єдності молодіжна команда Дніпра-1 поступилася лідеру чемпіонату Другої ліги ВПК-Агро із рахунком 1:5. У складі дніпрян відзначився 18-річний захисник Назар Сидоренко

Черговим суперником молодіжки Дніпра-1 у поточному міжсезонні став лідер Другого дивізіону магдалинівський ВПК-Агро (гра проходила у рамках Кубка Єдності), в складі якого вийшли одразу три колишніх гравці основи дніпрян: Білик, Передистий і Ляшенко, а в запасі були Шаповалов і Хучбаров. Якщо у минулих спарингах дніпрян тренерський штаб переглядав багато потенційних новачків, то тепер їх залишилося тільки троє — Майкл Ньярко, Назарій Богомаз і Савелій Руженцев,  які вийшли на поле вже після перерви, повідомляє пресслужба Дніпра-1.

Очікувано, що з початком матчу більш досвідчені магдалинівці захопили ініціативу, постійно навантажуючи штрафний майданчик дніпрян. Тільки у стартові 17 хвилин гравці ВПК-Агро завдали шість ударів по воротах, щоправда, після них тільки у двох випадках Векличу доводилося вступати у гру.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Проте згодом гра вирівнялася, однак молодь дніпрян пропустила. Через півгодини матчу магдалинівці провели другий гол — це Білик замкнув простріл партнера з кількох метрів від воріт.

У перерві обидві команди практично повністю змінили склад (у дніпрян залишились тільки Зайков і Заєць) і треба зазначити, що друга половина пішла у рівній боротьбі, навіть більш активніше виглядали молоді спортклубівці. Проте саме у їх ворота влітали м’ячі. Вже за рахунку — 0:4 дніпрянам, нарешті, вдалося забити самим. Після красивої комбінації з Тяпкіним, Сидоренко перехитрив Збараха, перекинувши м’яч через голкіпера. І це був не останній гол спортклубівців, але, нажаль,  за кілька хвилин Соловойов вразив… власні ворота.

Кубок Єдності

Дніпро-1 U-21 — ВПК-Агро (Магдалинівський район) — 1:5

Гол Дніпро-1 U-21: Сидоренко (84).

Дніпро-1 U-21 (1 тайм): Веклич, Ховайко, Жінчин, Зайков, Заєць, Кіреєв, Волинець, Домарацький, Литвиненко, Митченко, Віговський.

2 тайм: Бабічин, Заєць (Руженцев, 82), Сидоренко, Горілий, Зайков (Кіреєв, 66), Соловйов, Тяпкін, Шинкаренко, Крилов, Майкл, Богомаз.

Даешь молодежь! Дублеры Зари в Кубке Единства обыграли перволиговый Металлург

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.