Вигравши всі домашні спаринги Динамо U-19 вирушає на збір до Туреччини

Динамо U-19, зима, 2020

Завтра команда київського Динамо U-19 вирушає на учбово-тренувальний збір до Туреччини. Працювати доведеться багато, важко й на совість, адже новий футбольний рік починається із крутої перевірки на міцність — вже 12 лютого битва із загребським Динамо у Юнацькій лізі УЄФА

Із відпустки динамівські юніори вийшли найпершими, ще 13 січня. Після проходження традиційного і ретельного медичного обстеження, команда стала до роботи на полях НТБ Динамо у Віті-Литовській. За словами керманича команди Ігоря Костюка у коментарі клубній пресслужбі, розпочався вже другий етап підготовки: «Гравцям на час відпустки була дана програма роботи. Результати тестування показали, що відпочинок вони провели активно. Більшість футболістів навіть поліпшили показники минулого року. Це великий плюс, що вони відповідально та з розумінням підготувалися до весняної частини сезону. Ми вже не будемо акцентувати увагу на загальній витривалості, а проведемо спеціальну роботу, роботу з м’ячами, і будемо готуватися безпосередньо до Динамо (Загреб) і чемпіонату».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Вже 17-го січня слухняні підопічні показали тренерам свою готовність у першому контрольному поєдинку: розгромили ровесників із ковалівського Колоса — 4:0.

Спаринг, Динамо U-19, Колос U-19, Надольський, зима, 2020

Ярослав Надольський. Фото fcdynamo.kiev.ua.

У тренувальному процесі брала участь уся обойма юнацької команди: 3 голкіпери та 18 польових гравців. З-поміж них і новачок — Ібрагім Каргбо, хоча 3 січня йому вже виповнилося 20 років, тож за цю команду він не гратиме ані в єврокубках, ані у чемпіонаті U-19.

Є й інший зимовий новачок — 16-річний півзахисник Жозе Мартін Алмейда. Атакувальний хав досі виступав за одного з конкурентів Динамо у чемпіонаті ДЮФЛУ — дніпровський УФК. Цікаво, що на зимову перерву дніпровці пішли з третього місця у групі 2, маючи 24 очка, а ось динамівці завершили першу частину турніру четвертими — 23 очка, щоправда, є матч у запасі. Жозе Мартін, до речі, відіграв у всіх 11-ти матчах, забив тричі, два голи — з пенальті.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. Шахтар лишається єдиним непереможним

Згодом Динамо провело ще два спаринги, мінімально здолало Джуніорс — 1:0 і максимально — СК КНТЕУ Меркурій — 10:0. Відзначаємо результативність ветерана цієї команди 19-річного Євгенія Ісаєнка (6 голів), і нового лідера — 18-річного Владислава Ваната (три голи).

Євгеній Ісаєнко. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, що ще четверо потенційних гравців цієї команди —Вівчаренко, Забарний, Цитаїшвілі та воротар Нещерет — зараз вже проходять збір із основою Динамо у Туреччині. На питання, чи планує він забирати хлопців під Юнацьку лігу УЄФА, Костюк відповів так: «Все залежить безпосередньо від хлопців. Найімовірніше, ми будемо домовлятися з головним тренером, щоб хлопці взяли участь у грі з Динамо (Загреб). Будемо спілкуватися індивідуально по кожному виконавцю, наскільки він потрібен першій команді».

До речі, цього року команда Костюка і Динамо U-21 працюють окремо — і в Києві, і під час зарубіжного збору в Туреччині. Молодіжний склад тренуватиметься неподалік від першої команди, а юнацький — в іншому місці за своєю програмою.

Згадаймо! Динамо U-19: найкращі голи переможного року (відео)

25 січня команда Ігоря Костюка вирушає на навчально-тренувальний збір до Туреччини, який триватиме до 8 лютого та включатиме три спаринги. Перший — 28 січня, суперник — чемпіон Туреччини у змаганнях U-19 Алтинорду. Другий матч — 1 лютого, суперника поки підбирають. Заключний спаринг — 5 лютого зі збірною Грузії U-19.

Проживатимуть біло-сині в готелі Maritim Pine Beach Resort, що розташований приблизно в 35 кілометрах від аеропорту Антальї.

12 лютого на стадіоні Динамо ім. В. Лобановського кияни проведуть поєдинок 1/16 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти Динамо (Загреб). Початок о 17:00.

Що стосується чемпіонату U-19, то перший весняний матч у рамках 16 туру запланований на 6 березня. Суперник — Маріуполь.

«Ми залучаємо велику групу гравців 2003 року. З деякими футболістами ми розлучаємося, а деяких віддали до оренди, тому нам потрібно заповнювати позиції. Плюс, як і минулого року, до нас прийшли гравці 2002 року, хтось — раніше, і це буде великим кроком, щоб улітку вони розуміли, чого ми від них вимагаємо, і щоб наша команда безболісно входила в чемпіонат», — ділиться планами Ігор Костюк.

Итожим Молодые футболисты Динамо обыграли Шахтер, но допустили осечки с Ворсклой и Карпатами

Золотой Талант Украины-2019. Финал! Назовите тройку лучших игроков 2019 года в категории U-19 (2000 год рождения и моложе)

  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (24%, 163 голосов)
  • Владислав Ванат (Динамо) (23%, 159 голосов)
  • Даниил Сикан (Мариуполь/Шахтер) (12%, 82 голосов)
  • Владислав Супряга (Динамо/Днепр-1) (12%, 80 голосов)
  • Евгений Исаенко (Динамо) (6%, 40 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (5%, 36 голосов)
  • Михаил Мудрык (Арсенал/Шахтер) (5%, 35 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (3%, 20 голосов)
  • Абдулла Абдуллаев (Шахтер) (3%, 20 голосов)
  • Артем Бондаренко (Шахтер) (3%, 19 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо) (2%, 17 голосов)
  • Алексей Кащук (Шахтер/Мариуполь) (2%, 12 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.