Чемпіонат U-19 (перша ліга): Любомир не наздогнав лідерів, Металург забив десять

Чемпіонат U-19 перша ліга, Зміна-Оболонь, ДЮСШ-15, 8 тур, 2019

Добігає кінця осіння частина чемпіонату U-19 серед команд першої ліги. Дві групи вже припинили змагання (там була дограна лише пара перенесених матчів). А ось друга й третя десятки ніяк не вгамуються

Група 1

На заході довго чекав своєї черги матч 2-го туру між Адреналіном та Динамо. До фінішу першої половини турніру обидві команди дісталися останніми в групі, хоча стартували з перемог.

У минулому турі Зміна-Оболонь не переграла аутсайдера, нулі Олімпіка, епідемія Поділля

Відкладений поєдинок спочатку більше вдавався гостям: як повідомляє їх офсайт, глядачі на стадіоні ще навіть не встигли як слід вмоститись на своїх сидіннях, а небезпечні моменти вже посипалися. Рахунок було відкрито зі стандарту: динамівець Віталій Василишин, немов рукою, поклав м’яча у кут воріт. Згодом Адреналін паритет у поєдинку відновив. Та на перерву колективи пішли за переваги львів’ян: Роман Ігнатюк класно діяв під час кутового — 1:2.

У другій половині гри луцька команда зрівняла, набравши по чотири очка Динамо й Адреналін пішли на зимові канікули восьмим і сьомим відповідно.

«Не дуже приємно втрачати такі матчі. Я вважаю, що ми заслуговували на перемогу, хлопці класно себе проявили. Не вдалося дотиснути, тому довелося пожинати наслідки згодом. Втім, нічого страшного. Скоро завершення першого кола, маємо час, аби внести певні корективи у гру, аби вже після перерви показати найкраще з того, що можемо і вміємо», — зазначив наставник Динамо (Львів) Дмитро Фіалка.

2 тур

30 жовтня

Адреналін (Луцьк) — Динамо (Львів) — 2:2

Наступний тур (8)

8 квітня

Нива (Вінниця) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Ніка (Івано-Франківськ), Адреналін (Луцьк) — Буковина (Чернівці), Гірник (Новояворівськ) — Динамо (Львів).

Група 2

Оскільки у другій групі команд-учасниць більше, тут перше коло закінчується тільки завтра. У передостанньому ж осінньому турі лідери вже не помилялися й брали по максимуму.

Перша Зміна-Оболонь переграла ДЮСШ-15 — 3:0, та й загалом варто відзначити, що у всіх матчах переможці неодмінно забивали тричі.

Чемпіонат U-19 перша ліга, Зміна-Оболонь, ДЮСШ-15, 8 тур, 2019

ДЮСШ-15 три очка оболонцям без бою не віддала.

Новачок турніру КДЮСШ Чемпіон, що нахабно розштовхав старожилів і захопив другу позицію, цього разу виграв битву у Ставищах. На стадіоні Колос був обіграний хвацький у попередньому чемпіонаті Любомир — 3:1. Мотивація у господарів була найвищого рівня: у разі перемоги, вони б наздоганяли КДЮСШ за очками. Та на 22-й хвилині стрімка атака Чемпіону з правого флангу, принесла перший гол у ворота Любомира, повідомляє офсайт ставищанського клубу. Пройшов пас на Романа Ткаченка, який влучним пробив воротаря Дмитра Мельничука.

Та вже на 25 хвилині Іван Михайленко зі штрафного зрівняв рахунок. Однак на останній хвилині тайму атака Чемпіону правим флангом, пас в штрафний майданчик на Максима Євпака, і невдалий вихід голкіпера призвели до другого м’яча киян.

У середині другого тайму Романа Ткаченко з меж штрафного забиває втретє, шпагат нового голкіпера Любомира Євгена Васильченка не рятує ситуацію.

Виграв і Чемпіон Анатолія Сіденка: здолавши аутсайдера з Білої Церкви, він обігнав Любомир і тепер ділить третє місце з Поліссям, яке у домашньому матчі потрапило під потяг, точніше, під Локомотив.

8 тур

30 жовтня

Полісся (Житомир) — Локомотив (Київ) — 1:3

Любомир (Ставище) — КДЮСШ Чемпіон (Київ) — 1:3 (відео)

Зміна-Оболонь (Київ) — ДЮСШ-15 (Київ) — 3:0

Чемпіон (Київ) — Біла Церква — 3:1 (відео)

ДЮСШ-26 (Київ) — ФК імені Льва Яшина (Київ) — 3:0

Наступний тур (9)

6 листопада

ФК імені Льва Яшина (Київ) — Полісся (Житомир), Біла Церква — ДЮСШ-26 (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) — Чемпіон (Київ), КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Зміна-Оболонь (Київ), Локомотив (Київ) — Любомир (Ставище).

Група 3

Тут лідер — школа Металурга — грав пізніше за інших, і видав найбільшу перемогу в турі — 10:2 у матчі з Нікополем. Відтак набрав 18 очок і втримав першу позицію.

А ось другий Олімпік не зумів перемогти у Черкасах, зіграв 1:1, і його обійшов Гірник. Криворіжці завдяки дублю Сергія Матко й голу Івана Козака здолали запеклий опір Зорі-Миронівщини (3:2) й набрали 15 очок.

У кропивчан лишилося 14, і їх у спину підштовхують Атлетик із Дніпром-1-Борисфен.

8 тур

30 жовтня

Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — Гірник (Кривий Ріг) — 2:3 (відео)

Маолдіс (Дніпро) — Лідер (Дніпро) — 0:3

Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — Атлетик (Одеса) — 2:2

Дніпро (Черкаси) — Олімпік (Кропивницький) — 1:1

Наступний тур (9)

6 листопада

Олімпік (Кропивницький) — Зоря-Миронівщини (Миронівський район), Атлетик (Одеса) — Дніпро (Черкаси), Лідер (Дніпро) — Дніпро-1-Борисфен (Дніпро), Нікополь — Маолдіс (Дніпро), Гірник (Кривий Ріг) — СДЮСШОР Металург (Запоріжжя).

Група 4

Тут також догравали пропущений матч, ще зі стартового туру поточного чемпіонату. Хлопці з ДВУОР імені Бубки здолали у Харкові тамтешніх олімпійців (3:2), набрали 12 очок і наздогнали третю Петриківку.

Попереду як і належить — два Авангарди.

1 тур

30 жовтня

УФК-Олімпік (Харків) — ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — 2:3

Наступний тур (8)

8 квітня

ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — УФК-Олімпік (Харків), Кобра (Харків) — Арена (Харків), Петриківка — Барса (Суми), Авангард (Харків) — Авангард (Краматорськ).

Збірна України U-19. Кузнецов назвав склад для участі у кваліфікації Євро-2020

Золотой талант-2019. Назовите тройку лучших игроков октября в категории U-19 (2000 г.р. и моложе)

  • Эрик Шуранов (Нюрнберг U-19 Германия) (20%, 127 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (18%, 110 голосов)
  • Абдулла Абдуллаев (Шахтер U-19) (9%, 53 голосов)
  • Ярослав Надольский (Динамо U-21/U-19) (8%, 51 голосов)
  • Руслан Нещерет (Динамо U-19) (8%, 49 голосов)
  • Артем Бондаренко (Шахтер, U-21/U-19) (8%, 48 голосов)
  • Владислав Супряга (Днепр-1) (7%, 45 голосов)
  • Александр Назаренко (Днепр-1) (6%, 36 голосов)
  • Клим Приходько (Шахтер U-21) (4%, 25 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (4%, 23 голосов)
  • Юрий Тлумак (Карпаты U-19) (3%, 18 голосов)
  • Игорь Снурницын (Олимпик) (3%, 17 голосов)
  • Ростислав Лях (Карпаты) (2%, 15 голосов)
  • Максим Ковалев (Зимбру Молдова) (1%, 5 голосов)

Всего проголосовало: 322

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.