Чемпіонат U-19 (перша ліга): Зміна-Оболонь не переграла аутсайдера, нулі Олімпіка, епідемія Поділля

Чемпіонат U-19, перша ліга, 7 тур, Динамо, Нива, 2019

У двох із чотирьох груп чемпіонату U-19 серед команд першої ліги завершилося перше коло. Майже всі команди першої та четвертої зон пішли на канікули й повернуться у турнір аж у квітні. Друга й третя групи продовжать осінні баталії

Група 1

Прикарпаття навіть маючи матч у запасі, продовжує очолювати західну зону. У звітному, 7-му турі франківці здобули три очка без гри: Поділля на календарний матч не доїхало. Кажуть, у команді якась епідемія.

Тож господарям було зараховано технічну перемогу. А за кілька днів на їх чекає перенесений матч 6-го туру з іншим лідером групи — вінницькою Нивою.

У минулому турі На заході лідери відклали двобій, на сході — Барса розбила Авангард

Вона вдало з’їздила до Львова, забила по голу в кожному з таймів тамтешньому Динамо, яке догравало матч у меншості через вилучення центрбека Святослава Дяка.

«Неприємно, звісно ж, зазнавати таких поразок. На мою думку, ми заслуговували бодай на нічию. Тим не менш, на гру, як ви бачили, повпливали також певні зовнішні чинники. Прикро, що поступилися. Кожного тижня кажу, що будемо працювати, робити висновки. На жаль, наразі цього зробити не вдалося. Причину наших постійних поразок слід вже шукати у нас самих», — скрушно підсумував наставник Динамо Дмитро Фіалка.

На третьому місці, підпираючи лідерів, зимуватиме ще одна команда з Івано-Франківська — Ніка. Вона у гостях здолала луцький Адреналін.

Також на виїзді грала й Буковина, й починала невдало: у першому таймі у її ворота призначили пенальті, який реалізував Остап Брода (29 хвилина).

Гравці Гірника вели у рахунку до 73 хвилині зустрічі. Тоді Михайло Мангер зрівняв, а на 88-й переможний для чернівчан гол забив Віталій Урсуляк, який вийшов на заміну.

Чемпіонат U-19, перша ліга, 7 тур, Буковина, 2019

Буковина святкує. Фото chernivtsisport.com.

7 тур

23 жовтня

Динамо (Львів) — Нива (Вінниця) — 0:2

Гірник (Новояворівськ) — Буковина (Чернівці) — 1:2

Адреналін (Луцьк) — Ніка (Івано-Франківськ) — 1:2

Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Поділля (Хмельницький) — 3:0

Наступний тур (8)

8 квітня

Нива (Вінниця) — Поділля (Хмельницький), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Ніка (Івано-Франківськ), Адреналін (Луцьк) — Буковина (Чернівці), Гірник (Новояворівськ) — Динамо (Львів).

Група 2

Тут конкуренти нарешті дочекалися невдачі лідера: Зміна-Оболонь не змогла перемогти у Білій Церкві. Тамтешній однойменний колектив відібрав очки у першої команди таблиці, перебуваючи на останньому її місці: цей бал став для білоцерківців лише другим у турнірі.

Переслідувач оболонців — КДЮСШ Чемпіон — мінімально переграв Локомотив і наблизився до лідера майже впритул.

А ось на третє місце вискочило Полісся, яке у Києві розгромило ДЮСШ-26. Житомиряни повели у рахунку всередині першого тайму: Петро Савчук серією фінтів пройшов увесь захист господарів й виклав круглого під удар Скалацькому. Невдовзі вже сам Едуард виступив у ролі асистента, коли Владислав Бондарчук після його прострілу подвоїв перевагу гостей.

На початку другої 45-хвилинки підопічні Вадима Зорніка і Володимира Мухіна забили ще раз: Арсеній Ведута відзначився дальнім результативним пострілом, а під завісу гри Олександр Савчук поставив крапку у матчі — 4:0, повідомляє сайт Полісся.

Потіснили хлопці з Житомира ставищанський Любомир, якому не вдалося здолати опір столичної ДЮСШ-15.

https://www.facebook.com/dyusesha15/videos/549354092310711/?t=18

7 тур

23 жовтня

ДЮСШ-26 (Київ) — Полісся (Житомир) — 0:4 (відео)

ФК імені Льва Яшина (Київ) — Чемпіон (Київ) — 1:2

Біла Церква — Зміна-Оболонь (Київ) — 1:1 (1 тайм, 2 тайм)

ДЮСШ-15 (Київ) — Любомир (Ставище) — 0:0 (відео)

КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Локомотив (Київ) — 3:2 (відео)

Наступний тур (8)

30 жовтня

Полісся (Житомир) — Локомотив (Київ), Любомир (Ставище) —КДЮСШ Чемпіон (Київ), Зміна-Оболонь (Київ) — ДЮСШ-15 (Київ), Чемпіон (Київ) — Біла Церква, ДЮСШ-26 (Київ) — ФК імені Льва Яшина (Київ).

Група 3

Школа Металурга знову почала штампувати перемоги, тому й продовжує лідирувати у третій групі. Цього разу було обіграно Лідера (за назвою, у таблиці дніпряни йдуть далеко не першими).

А ось кропивницький Олімпік, що довго складав компанію запоріжцям, зашпортався, не зумівши вдома переграти фарм-клуб Дніпра-1.

ДЮФК Атлетик святкував того дня свій день народження (клуб засновано 23 жовтня 2010 року), тож команда U-19 не мала права зіграти погано. Перемогу над Маолдісом принесли голи Олександра Божінського (забив двічі), Олега Шевченка та Романа Антоненка.

Тепер одесити разом із Дніпром-1-Борисфеном і Гірником утрьох переслідують пару втікачів.

7 тур

23 жовтня

Дніпро Черкаси — Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — 2:1 (відео)

Олімпік (Кропивницький) — Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — 0:0

Атлетик (Одеса) — Маолдіс (Дніпро) — 4:2 (2 тайм)

Лідер (Дніпро) — СДЮСШОР Металург (Запоріжжя) — 0:2

Нікополь — Гірник (Кривий Ріг) — 0:2 (відео)

Наступний тур (8)

30 жовтня

Зоря-Миронівщини (Миронівський район) — Гірник (Кривий Ріг), СДЮСШОР Металург (Запоріжжя) — Нікополь, Маолдіс (Дніпро) — Лідер (Дніпро), Дніпро-1-Борисфен (Дніпро) — Атлетик (Одеса), Дніпро (Черкаси) — Олімпік (Кропивницький).

Група 4

Після поразки від Барси у минулому турі краматорський Авангард схаменувся й продовжив вигравати, наче нічого й не сталося. Цього разу у двобої з лідером не поталанило ДВУОР. Денис Литвинов і двічі Микита Гаврик забезпечили господарів трьома очками.

Тож у них тепер 16 балів після семи турів.

А ось сенсаційна Барса була нещадно бита іншим Авангардом, харківським. Як повідомляє сайт сумської команди, рахунок було відкрито вже на 5 хвилині: помилкою захисника скористався Валерій Блашко — 1:0. Подвоїв на 22-й Микита Скорін після невпевненого виходу з воріт кіпера Барси Богдана Фільо. На 30 хвилині Дмитро Барсуков забив втретє, а згодом гол-красень потужним пострілом під самісіньку поперечку з-за меж карного майданчика поклав Дмитро Галядунець — 4:0.

У другому таймі на 62 хвилині Скорін оформив дубль, Барса ж оговталася лише під завісу матчу: на 79 хвилині відзначився, вийшовши на заміну, Ян Рудняк, а на 81-й він же головою забив удруге після подачі з кутового.

7 тур

23 жовтня

Авангард (Харків) — Барса (Суми) — 5:2 (відео)

Петриківка — Арена (Харків) — 2:1

Кобра (Харків) — УФК-Олімпік (Харків) — 0:3

25 жовтня

Авангард (Краматорськ) — ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — 3:0

https://www.facebook.com/fcakr55/videos/562596837847229/?t=16

Наступний тур (8)

8 квітня

ДВУОР ім. С.Бубки (Бахмут) — УФК-Олімпік (Харків), Кобра (Харків) — Арена (Харків), Петриківка — Барса (Суми), Авангард (Харків) — Авангард (Краматорськ).

Трубят сбор На матчи сборной Украины в ноябре Шевченко вызвал Лунина и Миколенко

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.