Еміліо Бутрагеньо та Клод Макелеле відкрили ще одну соціально-спортивну школу в Україні

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Хмельницький, Еміліо Бутрагеньо

Слідом за Ірпенем (Київська область) поважні гості з Фонду Реал Мадрид завітали до Хмельницької області, де взяли участь у відкритті третьої соціально-спортивної школи свого фонду в Україні за підтримки ГО Епіцентр — дітям

На минулому тижні в Хмельницькій області було свято — відкривали соціально-спортивну школу Фонду Реал Мадрид, в якій займатимуться 220 хлопчиків та дівчат віком від 6 до 17 років з соціально незахищених родин (з ризиком маргінального стану через важкі сімейні обставини, без засобів існування, сироти, напівсироти, діти з багатодітних сімей тощо).

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Хмельницький

Для цього за рахунок компанії Епіцентр К не лише зробили ремонти в спортивних залах навчальних закладів, а побудували відкриті майданчики — на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії та у загальноосвітніх школах в селах Скаржинці та Ружичанка.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Хмельницький, Еміліо Бутрагеньо

Відкриття відвідали знамениті футболісти мадридського Реалу (директор Фонду Еміліо Бутрагеньо, Клод Макелеле, Хосе Еміліо Амавіска), а також не менш знамениті представники України — Олег Протасов, Ігор Бєланов, Владислав Ващук, В’ячеслав Шевчук, Богдан Шершун. Право першого удару по футбольному м’ячу надали Бутрагеньо, після цього зірки зіграли з дітьми в футбол.

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Хмельницький, Богдан Шершун, Клод Макелеле

Це вже третя соціально-спортивна школа Фонду Реал Мадрид, яка починає працювати в Україні. Восени 2018 року було відкрито першу — в Тернополі, а напередодні Хмельницького — в Ірпені (Київська область).

Пульс «Хотим, чтобы выпускники академии Эпицентра получали контракты в той же Испании»

«Рік тому ми відкрили першу школу Фонду Реал Мадрид у Тернополі. Це був пілотний проєкт, який довів, що ми на вірному шляху, — розповідає віце-президент ГО Епіцентр — дітям Тарас Герега. — Діти вчилися, грали, тренувалися, спілкувалися з однолітками з інших країн. Вони отримали мотивацію для росту та самовдосконалення, вчилися відповідальності. Це одне з найважливіших завдань нашого проекту».

Реал Мадрид, Епіцентр - дітям, Хмельницький, Олег Протасов, Богдан Шершун

Окрім тренувань з футболу та баскетболу, учні школи Фонду «Реал Мадрид» мають можливість поглиблювати шкільне навчання, вивчати іноземні мови, відвідувати музеї, театри, кінотеатри, лекції та екскурсії. Навчання у школі є безкоштовним. Вихованці школи забезпечені харчуванням, спортивним інвентарем та формою.

Відверто Олександр Герега: «У нас з Реалом неймовірний проект»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.