Олександр Герега: «У нас з Реалом неймовірний проект»

Засновник компанії Епіцентр Олександр Герега прокоментував підписання угоди про співробітництво між Фондом Реал Мадрид та ГО Епіцентр — дітям і розповів про розвиток проекту і нові соціально-спортивні школи в Україні

Після підписання угоди про співробітництво між Фондом Реал Мадрид та ГО Епіцентр — дітям, яка відбулася 27 березня, своїми емоціями поділився засновник компанії Епіцентр Олександр Герега.

— Я радий за наших дітей, які приїхали до Мадрида і на власні очі, а не по телевізору, побачили, як все це виглядає — Мадрид, Реал, Сантьяго Бернабеу. Ми спілкувалися із працівниками Реала, діти побачили, звідки виходять всі ці цінності, на розвитку яких ми робимо акцент. У нас є умови і ми можемо зробити в Тернополі одну з найкращих шкіл Реалу. Це не просто слова, це наша ціль і ми готові йти до цього.

У мене є радість, що проект доходить до одного цілого. Сьогодні відбулося підписання угоди між нашими організаціями. Ми успішно співпрацюємо з Фондом Реал Мадрид майже рік, а в найближчих планах — відкриття спортивно-соціальних шкіл в інших містах України. На черзі — Хмельницький, Київська область, Київ. Окрім цього, вже є ідея створення в майбутньому професіональної футбольної академії.

Реал Мадрид запропонував неймовірний проект, і коли ми побачили програму, яку втілює Реал, я не вагався. Це для нас не піар, ми можемо долучитися і допомогти 400 дітям. І ми бачимо, як це працює, на прикладі школи в Тернополі, яка знаходить підтримку Червоного Хреста, педагогічного і музичного університетів.

На своєму окрузі я відбудував всі садки дитячі і прийняв участь в школах. Я даю відповідь всім тим, хто критикує таких, як ми. Якщо ми дітям поставимо ті умови, яких вони достойні, такими вони і будуть виростати.

Андрій КУДИРКО



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.