На турнірі у Румунії Карпати у фіналі розбили Спартак

Карпаты U-17, турнир Брашов кап, 2019

До старту чемпіонату ДЮФЛУ у вищій лізі залишився рівно тиждень, наступної суботи, 7 вересня, 40 команд елітного дивізіону вийдуть на старт останнього в історії турніру. Принаймні, у такому форматі. Принаймні, так обіцяно

Про яскраву перемогу команди Карпат U-19 на традиційному міжнародному турнірі Brasov Cup у Румунії проект Золотий Талант повідомляв перед стартом юніорського чемпіонату. Сьогодні, за тиждень до початку чемпіонату ДЮФЛУ поінформуємо, як виступила на тих же закордонних змаганнях і юнацька команда львівського клубу U-17 (футболісти 2003 року народження).

На як завжди представницький міжнародний турнір Brasov Cup 2019 карпатців повезли двоє тренерів: Василь Леськів та Іван Шуга. Футболісти з випускного класу ДЮФШ Карпати віддячили за цікаву турпоїздку повною мірою, вигравши змагання.

Карпаты U-17 (2003 гр), Брашов кап, 2019

Карпати U-17. Фото fckarpaty.com.

Хоча перший матч у румунському місті Брашов склався невдало: першого ігрового дня українці поступилися болгарському Спартаку — 1:4. Цю поразку, мабуть, можна списати на той факт, що на прем’єрну гру наша команда вийшла буквально з коліс, адже з моменту приїзду до місця проведення турніру і початку гри минуло трохи більше трьох годин, повідомляє сайт ДЮФШ Карпати.

Карпати — Спартак (Болгарія) — 1:4

Гол Карпат: Назарій Федурко.

Карпати: Ледвій — Марич, Роман, Сидоров, Биков, Підгурський (Бахмат), Дуда (Чабан), Давидов, Яців (Вітик), Федурко, Рогачов.

Зате у другому матчі львів’яни на залишили шансів ізраїльському Маккабі, забивши йому сім м’ячів, пропустивши лише один. По дублю в цьому матчі оформили Денис Яців та Назарій Федурко. Також вдалося забити Нікіті Рогачову та Денису Підгурському, а ще один м’яч суперники забили самі собі.

Карпати — Маккабі (Ізраїль) — 7:1

Карпати: Ледвій — Давидов (Марич), Роман, Сидоров, Биков (Вітик), Підгурський, Дуда (Бахмат), Чабан, Яців, Федурко, Рогачов.

І наступний матч завершився розгромом суперника. Цього разу шість сухих м`ячів влетіло у ворота господарів змагань — румунської Брашовії. У цій грі забивали Віталій Роман, Владислав Чабан, Сергій Давидов, Нікіта Рогачов, Денис Яців та Назарій Федурко.

Карпаты U-17 (2003 гр), Брашов кап, 2019

Є черговий гол! Фото fckarpaty.com.

Карпати — Брашовія (Румунія) — 6:0

Карпати: Ледвій — Марич, Сидоров (Вітик), Давидов, Роман, Підгурський, Дуда (Чабан), Бахмат, Биков (Яців), Федурко, Рогачов.

Після цього успіху, аби вийти до фіналу, нашій команді треба було обов’язково перемогти ще одного представника Румунії — Джуніорул, що й вдалося зробити завдяки дублю Нікіти Рогачова.

Карпати — Джуніорул (Румунія) — 2:0

Карпати: Ледвій — Марич (Вітик), Роман, Сидоров, Давидов, Підгурський, Чабан (Гренда), Бахмат (Дуда), Яців (Федурко), Биков, Рогачов.

Іван Шуга, тренер Карпати U-17 (2003 рн), Брашов кап, 2019

Іван Шуга з трофеєм. Фото fckarpaty.com.

У фіналі турніру Brasov Cup нашим протистояв кривдник — той самий Спартак. Цього разу львів’яни сповна відігралися, розгромивши болгар — 3:0. Рахунок відкрив Назар Дуда на 15-й хвилині. Ще до перерви перевагу подвоїв Нікіта Рогачов. А в другій половині зустрічі крапку поставив Євген Биков (до речі, вчора у складі збірної України U-17 цей активний півзахисник????).

Карпати — Спартак (Болгарія) — 2:0

Карпаты U-17, турнир Брашов кап, 2019

Є трофей! Фото fckarpaty.com

Почесно На Закарпатті учасників турніру нагороджували Андрій Гаваші й два чемпіони світу

Кто станет чемпионом Украины U-19 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (38%, 505 голосов)
  • Шахтер (29%, 384 голосов)
  • Карпаты (5%, 64 голосов)
  • Волынь (4%, 59 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (4%, 52 голосов)
  • Колос (3%, 36 голосов)
  • Десна (3%, 35 голосов)
  • Львов (3%, 34 голосов)
  • Александрия (2%, 33 голосов)
  • Заря (2%, 28 голосов)
  • Металлург (2%, 25 голосов)
  • Мариуполь (2%, 20 голосов)

Всего проголосовало: 1 329

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.