Тренер Дніпра-1: «Мені сподобалось, як Сафронов вийшов на заміну у важкий час»

Дмитрий Михайленко, Днепр-1, 2019

Наставник Дніпра-1 Дмитро Михайленко прокоментував виїзну нічию з Ворсклою – 1:1 у 4-му турі УПЛ, відзначивши гру 20-річного захисника Олександра Сафронова

— Вийшла емоційна гра, бойова, з однаковими шансами на успіх, цитує Дмитра Михайленка прес-служба клубу. Нам не пощастило, тому що швидко пропустили після забитого нами м’яча. Закінчення матчу вийшло емоційним. Після вилучення Кравченка нас вже влаштовувала нічия. Суперник був ближчим до успіху згадаємо й удар Мартиненко у хрестовину і нервовість у нашому штрафному при флангових передачах. Тому, в принципі, нічийним результатом ми задоволені, але й позитивних моментів у цій грі значно більше, ніж у стартових трьох турах.

— Чому поза складом залишилися Супряга та Булеца? Що з ними не так? Чи не вистачало їх?

— Якщо говорити про якість гри, сьогодні вона була найвищої якості зі старту чемпіонату. Влад Супряга отримав ушкодження в останньому матчі. А відсутність Булеци реакція на нашу слабку гру в останньому матчі. Хочеться більше руху, більше агресії, більше участі у грі. Це стосується усієї молоді. Сьогодні не було ніяких нарікань команда відпрацювала дуже добре. Ми подякували хлопцям і задоволені якістю гри.

Александр Сафронов, Днепр-1, Ворскла, 4 тур, 2019

Сафронов охраняет Артура. Фото scdnipro1.com.ua.

— Наскільки вимушена заміна Лопирьонка вплинула на гру в обороні? І прокоментуйте гру Сафронова, який вийшов екстрено на заміну.

— Мені сподобалось, як Сафронов вийшов на заміну. Він входив у гру у важкий час. Можливо, певний час йому був потрібен, щоб впоратися з нервуванням, з емоціями. А потім він добре провів гру. Ми добре знаємо його рівень, не чекаємо від нього активності в атаці. В обороні він зіграв добре, і ми позитивно оцінюємо його дії. Не знаю ще, наскільки тяжке ушкодження Лопирьонка. Зараз у роздягальні він почувається добре.

— 1:1 — позитивний результат, зважаючи на те, як розгорталися події та реакцію з лави запасних на дії арбітра?

— Була нервова гра. Нам здавалося, що можна по-іншому інтерпретувати деякі моменти. Це звичайна ситуація на лавці, коли будь-яка дія судді піддається сумніву. Те ж стосується вилучення Кравченка. Як нам здалося, фолили на Куліші, а суддя прийняв інше рішення, чим викликав певну реакцію нашого капітана.

Играючи Шахтер и без Тайсона легко разобрался со Львовом

Кто станет чемпионом Украины U-21 по итогам сезона-2019/2020?

  • Динамо (44%, 623 голосов)
  • Шахтер (32%, 452 голосов)
  • Карпаты (5%, 66 голосов)
  • Александрия (4%, 56 голосов)
  • Днепр-1 (4%, 54 голосов)
  • Ворскла (3%, 45 голосов)
  • Колос (3%, 40 голосов)
  • Десна (2%, 29 голосов)
  • Заря (2%, 29 голосов)
  • Львов (1%, 16 голосов)
  • Мариуполь (1%, 14 голосов)

Всего проголосовало: 1 424

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.