Дублери Львова завершили підготовку двома поразками і з Олегом Косом: вигнанцем із Карпат

Львов U-21, Демня, 2019

Якось аж занадто оптимістично складалися цього літа спаринги для молодіжної команди ПФК Львів: на чолі з новим тренером Андрієм Ханасом вона не програвала у трьох матчах поспіль

Та згодом завзяття і бажання сподобатися новому керманичу трохи вгамувалися (й це логічно), до того ж склад команди продовжував приймати новачків. Тож у поразках немає нічого дивного. Їх було дві: саме стільки товариських матчів було заплановано на фінішному етапі підготовки до старту чемпіонату U-21.

На 17 липня було призначено зустріч із аматорським Вотрансом із Луцька. Грали на стадіоні Енергетик у Добротворі, чемпіон Волинської області переміг із рахунком 2:0.

Як повідомляє Інформаційна служба ПФК Львів, Ханас продовжує підбирати оптимальні поєднання, і у першому таймі львів’яни були представлені експериментальним складом — з основи на полі були присутні лише Тягло, Карвацький, Ременяк та Нич.

Нич аж падав, так хотів забити

Як підсумок, волиняни протягом усієї 45-хвилинки мали перевагу у грі і перед свистком на перерву зуміли її втілити у забитий м’яч: після стандарту гравець Вотрансу вдало зіграв на випередження і переправив м’яч у ближній кут. По перерві у складі Львова вийшов склад, близький до бойового, підопічні Ханаса володіли перевагою і раз-по-раз створювали небезпечні моменти біля воріт суперників. Особливо гострими були регулярні флангові прориви Хімчака та Вичіжаніна, кілька разів добре на ударну позицію виходив Кос, а одного разу форвард влучив у каркас воріт. А на останніх хвилинах спарингу Львів пропустив вдруге: позиційної помилки припустився захисник, а гравець Вотрансу заволодів м’ячем і потужним ударом вразив ближній верхній кут воріт Костика.

Товариський матч

Львів U-21 — Вотранс (Луцьк) — 0:2

Львів (перший тайм): Жупанський — Тягло, Медведєв, Карвацький, Ременяк, Нич, п’ять гравців на перегляді.

Львів (другий тайм): Костик — Брама, Білий, Олексів, Савошко, Демків, Пентелейчук, Хімчак, Вичіжанін, Кос.

Львов U-21, Демня, 2019

Запекла сутичка Львова й Демні. Фото pfclviv.com

А через три дні Синьо-золоті дублери провели й заключний спаринг. З віце-чемпіоном Львівської області — СКК Демня — мали зіграти на стадіоні СКА у Львові, однак команди домовилися про перенесення товариської гри до Демні. Тож саме на стадіоні імені Віталія Кузіва молоді леви зазнали останньої невдачі у це міжсезоння.

У першому таймі аматори двічі вдало завершували свої атаки: спершу гарно розіграли кутовий, а до другого голу призвела позиційна помилка львівських захисників під час одного з флангових наступів суперників.

У другому таймі Львів кинувся відіграватися, і наздогнав суперника: голи у львів’ян забивали Нич та гравець, що перебуває на перегляді. Та між цими двома успіхами Демня ще раз знайшла шпаринку в обороні «містян» — 3:2.

Демня — Львів U-21 — 3:2

«У мене двоякі враження від гри. Перший тайм мої хлопці провели невдало, а вже другий був значно кращим. Але цей матч став важливим для мене, адже дав відповіді на низку питань перед початком чемпіонату: стосовно складу, манери гри, користі потенційних новачків. Тепер вже знаю, з ким ми рухатимемося далі, а з ким будемо прощатися. На поточний момент вже точно визначалися з двома новачками команди — захисником Олександром Савошком та нападником Олегом Косом», — підсумував Андрій Ханас.

Олег Кос, Карпати

Олег Кос. Ще в Карпатах

Від себе додамо, що Олег Кос — 19-річний нападник, у минулому чемпіонаті U-21 відіграв за Карпати 21 матч, забив 5 м’ячів. По закінченні сезону, разом зі ще вісьмома молодими футболістами залишив клуб.

Савошко Александр, Львов U-21

Олександр Савошко

Олександру Савошко 20 років, він захисник і вихованець Львова, свого часу здавався в оренду рівненському Вересу, у минулому чемпіонаті U-21 відіграв за Львів 15 матчів, не забивав.

С днем рождения! Юбилей футбольного Соломона: хавбек Шахтера хочет на именины Суперкубок

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.