Карпати не змогли обіграти новачка першої ліги

Оновлені Олександром Чижевським львівські Карпати продовжують підготовку до нового чемпіонату Прем’єр-ліги. Галичани провели вже другий контрольний матч, й цього разу навіть не виграли

У своєму другому спарингу на літньому зборі Капати не зуміли переграти дебютанта першої ліги — закарпатський Минай. Його нещодавно очолив екс-карпатівець Василь Кобін. До Львова також приїхав і спортивний директор клубу Михайло Кополовець, який перед поєдинком згадував про яскраві епізоди своєї кар’єри у зелено-білій футболці, повідомляє інформаційний центр Карпат. Львів’яни по ходу поєдинку були попереду — 2:0, однак переваги не втримали.

У Карпат гру розпочав 20-річний захисник Олег Веремієнко. По перерві у складі львів’ян вийшли 20-річний півзахисник Андрій Ременюк та 18-річний форвард Ростислав Лях.

У першій половині зустрічі Карпати домінували на полі, при цьому створили достатньо гольових моментів. Реалізувати вдалося два. Спершу Леви зловили суперника на контратаці, на завершальній стадії якої Бусько віддав зручну передачу на вільного Карпенка тому залишалося не схибити. Форвард поцілив у нижній кут і відкрив рахунок.

Зовсім скоро Карпати забили вдруге. Цього разу пройшла хороша та обдумана атака правим флангом: Мартінс віддав точний пас на потенційного новачка, а той в один дотик перевів круглого у сітку без шансів для кіпера.

У середині другого тайму Минай сквитав один гол, скориставшись обрізкою біля власних воріт потенційного новачка Карпат. Не пощастило йому і в наступному епізоді, коли фол біля карної зони потягнув, на думку арбітра, на пряму червону картку. Закарпатці у підсумку вичавили з ситуації максимум і забили красивий гол зі штрафного — 2:2.

Контрольний матч

Карпати — Минай — 2:2

Голи: Карпенко, гравець на перегляді.

Карпати 1 тайм: Пеньков, Прце, Веремієнко, Вакуленко, Мартінс, Бусько, Кльоц, Вербний, Гуцуляк, Карпенко та гравець на перегляді.

Карпати 2 тайм: Кудрик, Сандохадзе, Прце, Вакуленко, Мартінс, Лях, Ді Франко, гравець на перегляді, Гуцуляк, Ременюк, Карпенко.

Похвальні амбіції 18-річний нападник Карпат ставить за приклад Шведа й рветься в УПЛ



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.