Півзахисник юнацької збірної України U-20 Чех: «Ми добре підготувалися до гри проти Колумбії, ще й уболівальники допомогли»

Максим Чех, сборная Украины U-20

Завтра, у польській Гдині відбудеться перший півфінал чемпіонату світу U-20. О 18:30 на поле вийдуть збірні України та Італії. Увечері, о 21:30 в іншій парі зіграють Еквадор та Корея

20-річний півзахисник юнацької збірної України U-20 Максим Чех прокоментував для прес-служби УАФ перемогу синьо-жовтих над Колумбією — 1:0 у чвертьфіналі чемпіонату світу в Польщі і розповів про півфінальні плани.

— У нас непогано вийшов перший тайм. Ми добре підготувалися до гри проти Колумбії, розібрали її сильні та слабкі сторони. У колумбійців досить небезпечні крайні нападники, які грають на високих швидкостях. Ми це врахували й перекрили їх, тому й отримали хороший результат. У другому таймі колумбійці зробили вдалі заміни, стали грати в чотири форварди, пішли вперед. Це фізично дуже добре підготовлена команда, тому нам було важко.

Але зараз усе позаду. Чесно кажучи, я й сподіватися не міг, що буду грати в півфіналі чемпіонату світу.

Щодо наступного матчу — будемо готуватися. Тут слабких команд узагалі немає. Наостанок хочу подякувати нашим уболівальникам, що так нас підтримували. Це дуже приємно.

Нагадаємо, що в півфіналі світової першості 11 червня у Гдині на українців чекає зустріч зі збірною Італії, в якій визначиться фіналіст змагань (початок матчу — о 18.30).

На ковре-самолете Чартер для голкипера сборной

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.