Чвертьфінал ЧС U-20: суперник — атлети з Колумбії, арбітр з Алжиру, збірна України в синьому

Сьогодні, у старовинному польському Лодзі українські футболісти зіграють історичний чвертьфінал: вперше в історії наша збірна U-20 битиметься за вихід до півфіналу чемпіонату світу!

Як би не заспокоювали нас тренер та футболісти збірної, що, мовляв, вони готові, нікого не бояться, мандраж у вболівальників все ж таки присутній. Ще б пак: ми ж уперше зайшли так далеко на ЧС U-20 — аж до 1/4 фіналу, але вже дуже хочеться прорватися ще далі. Звідси й передматчеві побоювання, хвилювання.

Адже самі Олександр Петраков і Валерій Бондар — поважні люди у збірній головний тренер і капітан — на вчорашній прес-конференції через слово нагадували про силу суперника. І атлетичні, мовляв, колумбійці, і технічні до запаморочення, і забивають.

Збірна Колумбії U-20

— Стосовно ротації складу, то на цьому етапі вже її бути не може, — відзначив Олександр Петраков. — Це чемпіонат світу, й тут немає прохідних матчів, не можна розслаблятися.

Збірна Колумбії, та й усі представники латиноамериканського футболу, на генетичному рівні схильні до технічної, комбінаційної гри. У Колумбії всі гравці атлетичної статури, мають гарні фізичні якості. Кожен колумбійський футболіст індивідуально дуже сильний, одним словом, сильна команда.

Одним словом: термінатори

Що стосується наших футболістів, у нас гарна командна гра, збірна дисциплінована, ми зірок з неба не хапаємо, і в нас немає таких сильних індивідуально гравців, як у Колумбії. Звісно, ми не хочемо їхати додому після завтрашнього матчу. Чемпіонат світу — гарна школа для наших гравців, вони прогресують. Кожен бачить, за рахунок яких якостей можливо досягати чогось у футболі та в житті. Після мундіалю мої гравці перейдуть уже до іншої команди — U-21, але я з ними не хочу прощатись уже 8 червня.

Якщо ви думаєте, що стадії 1/4-ї для нас достатньо, — ні, у нас не той характер, і ми будемо грати до останньої хвилини. Спрогнозувати завтрашню гру я не беруся.

— Можу повторити слова про Колумбію, які сказав тренер — технічна команда, яка має у своєму складі швидкісних футболістів. Не можу сказати, що ми їх боїмось, але поважаємо суперника, налаштовуємося на дуже важку гру. Завдяки суворій дисципліні та командній грі — тільки так завтра ми зможемо досягти позитивного результату, — додав капітан Бондар.

Не витрачаючи зайвих слів обоє попрощалися з журналістами, приєдналися до збірної, у якої було заплановане вечірнє тренування на Lodz Stadium.

Усі гравці завзято провели тренувальну сесію, яка розпочалася з розминки, вправ на координацію та швидкість, повідомляє прес-служба УАФ. Далі тренерський штаб запропоновував своїм підопічним різноманітні ігрові серії.

Також учора увечері відбулась організаційна нарада, на якій було визначено кольори, в яких гратимуть команди. Наші футболісти вийдуть на поле у синьому комплекті форми, суперники — у жовто-чорному.

Цитаїшвілі зупиняє Попова

Визначилась і бригада арбітрів, що працюватиме на матчі, який розпочнеться о 16:30. Арбітр — Мустафа Гхорбал (Алжир), асистенти арбітра — Махмуд Абуельрегал (Єгипет) та Мокрейн Гоурарі (Алжир), резервний арбітр — Адхам Махадмех (Йорданія).

На пару Чемпіонат світу U-20: за честь Європи збірна України битиметься лише з італійцями

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.