Чемпіонат ДЮФЛУ U-14: у восьми матчах — жодної нічиєї, з-поміж переможців пропускав лише Шахтар

Як і на груповому етапі абсолютно без компромісів провели перші матчі плей-офф учасники чемпіонату ДЮФЛУ U-14 (футболісти 2005 року народження). У протистояннях команд наймолодшої вікової категорії не було зафіксовано жодної нічиєї

Дуже рішуче і войовниче відіграли наймолодші учасники чемпіонату ДЮФЛУ — команди U-14 — стартові стикові поєдинки за право потрапити до фінальної частини змагань. Жодна з восьми дуелей не завершилася мировою, при цьому господарі виграли лише три з восьми двобоїв. В інших п’яти успіх сприяв гостям, й частенько перемоги були схожі на розгроми.

Так, приміром, вигравали хлопці з УФК-Карпати, вони, нагадаємо, на самоті представляють славний клуб (ДЮФШ Карпати не вийшла з групи). Ще до перерви двічі після стандартів забивав Дмитро Коваленко, після відпочинку відзначалися півзахисники Артур Шах та Костянтин Блащук.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-17. Шахтар, Динамо і обидві команди Карпат однією ногою у фіналі, інші тримають інтригу

З таким самим рахунком 4:0 здолали Інтер у Дніпрі й динамівці. Вже в першому таймі вони забезпечили собі комфортну перевагу, повідомляє прес-служба клубу. Спочатку гості відібрали м’яча на чужій половині поля, застосувавши високий пресинг, вивели на ударну позицію Зоренка, і той з гострого кута транзитом від стійки відкрив рахунок у зустрічі. Згодом Максим виступив уже в ролі асистента, увірвавшись до штрафного майданчика з правого флангу, віддав передачу в район 11-метрової позначки, і Педченко у дотик спрямував м’яча у ворота. А незадовго до перерви Микитюк виконав подачу з кутового, і Балаба замкнув дальню стійку. У другому таймі біло-сині провели позиційну атаку, вивели на ударну позицію Дзеня, який і встановив остаточний рахунок.

Олексій Дроценко (праворуч)

— Загалом результатом ми задоволені, особливо враховуючи, що довелося грати за спекотної погоди на синтетиці, навіть дихати важко було, — розповів старший тренер Динамо (U-14) Олексій Дроценко. — Радий за хлопців, що вони витримали. Звичайно, є моменти, у яких можна й потрібно додавати, але рахунок нас повністю задовольнив.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. Шахтар розпочав плей-офф із нічиєї, УФК-Дніпро програв

Упевнений, що розслабленості перед матчем-відповіддю не буде, оскільки в нас ротація, кожен футболіст хоче довести, що гідний грати в основному складі та потрапити до заявки команди на фінальний турнір. Кожен виходить та доводить, що недарма одягає футболку з літерою «Д» на грудях.

Доволі обнадійливий результат здобули у Вінниці й футболісти СДЮСШОР. Дублем ще у першому таймі відзначився нападник Олександр Чепканич.

Тренер ужгородців Микола Фанта так прокоментував звитягу: «Я задоволений, перш за все переможним результатом. Ми чудово налаштувались на гру і активно розпочали матч, завдяки цьому вже в першому таймі здобули комфортний результат. Зараз головне відповідально віднестись до матчу-відповіді і не допустити недооцінки суперника».

Звісно ж, легше дихатиметься у матчах-відповідях і Зміні-Оболонь, хоча Скала — ще той подаруночок.

Єдиною перемогою, де суперник відповів голом, стала вікторія Шахтаря. Теж у спеку, та ще й опівдні, Зірці довелося протистояти переможцю групи 2 й чи не найголовнішому фавориту усього турніру. Кропивчани й пропустили першими, помилившись біля своєї штрафної. Гірники перехопили й миттєво вивели свого нападника на вільний простір у штрафну, а там удар у дальній кут і 0:1.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-15. Металіст 1925 дав бій Шахтарю, Карпати й УФК набили суперникам по п’ять

Хоча на початку другого тайму підопічні Вадима Даренка сміливо пішли в наступ і заробили пенальті: збили Павла Непокритого, забив Ернест Пономаренко, повідомляє офіційний сайт Зірки. Арбітр додав до гри п’ять хвилин, і саме тоді гості й заштовхали м’яча у ворота «зіркових» — 1:2.

Інші три дуелі завершилися таки на користь господарів. Дніпро, скоріш за все, вже вирішив своє завдання-мінімум, а ось Металург і Львів виграли скромніше.

Запоріжцям доведеться непросто у Харкові, а львів’янам у Києві. Тим більш, що галичани й удома намучилися з канонірами. Вперше вони забили вже на 9-ій хвилині: Михайлів, отримавши довгу передачу від партнера, увірвався в штрафний майданчик та пробив повз кіпера. А на початку другого тайму синьо-золоті леви відзначились вдруге, сповіщає Інформаційна служба ФК Львів. Та арбітр зафіксував офсайд. Лише у додатковий час господарі дотиснули суперника: Данило Лозинський залившись без нагляду в карній зоні гостей, отримав передачу від партнера та пробив в лівий кут воріт, 2:0.

Плей-офф

Перші матчі

1 червня

Львів — Арсенал (Київ) — 2:0

Голи: Віталій Михайлів (9), Данило Лозинський (80).

Львів: Шайдец — Бочуляк, Герега, Бідзінський, Михайлів, Герич, Проць, Гудиш, Лозинський, Янчишин, Вишинський.

Заміна: Ванівський, Пухнатий, Батюк, Пип’як, Фрич, Квас, Крилошанський.

Прем`єр-Нива (Вінниця) — УФК-Карпати (Львів) — 0:4

ВОДЮСШ (Вінниця) — СДЮСШОР (Ужгород) — 0:2

Металург (Запоріжжя) — Металіст 1925 (Харків) — 2:0

Голи: Микита Куралех (42), Артур Сосницький (56).

Металіст 1925: Скринник — Лісних, Хохлов, Сабалаєв, Мезенцев, Добровинський, Осадчий (Курінний, 57), Обінайя (Сендецький, 41), Щербина (Каськов, 58), Жупанов, Гарібян (Нгуєн, 65).

Дніпро — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — 4:0

Інтер (Дніпро) — Динамо (Київ) — 0:4

Голи: Максим Зоренко, Андрій Педченко, Назар Балаба, Микита Дзень.

Динамо: Гринчук — Сизонюк, Балаба, Жовтенко, Білоконь, Михайлів, Микитюк, Педченко, Зоренко, Цілик, Дзень.

Заміна: Косач, Бойченюк, Федоренко, Гусєв, Григораш, Хаджимурадов.

2 червня

Скала (Моршин) — Зміна-Оболонь (Київ) — 0:1

Зірка (Кропивницький) — Шахтар (Донецьк) — 1:2

Матчі-відповіді відбудуться 8 червня, лише Арсенал із Львовом зіграють 9-го.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.