Металіст 1925 дав бій Шахтарю, Карпати й УФК набили суперникам по п’ять

Рівно половина перших матчів плей-офф чемпіонату ДЮФЛУ U-15 (футболісти 2004 року народження) завершилася для одного з суперників із оптимістичним результатом. В інших командам, що програли, доведеться чекати дива

У чемпіонаті ДЮФЛУ U-15 відбулися стартові стикові поєдинки за право виступати у фінальній частині. Половині команд вдалося завершити їх впевненими перемогами, що майже дозволяють морально готуватися вже до фінальної пульки.

Як там старші? Шахтар, Динамо і обидві команди Карпат однією ногою у фіналі, інші тримають інтригу

Відразу три учасника забили супротивнику по 5 голів. Динамо при цьому, правда, пропустило, але вже коли свої голи скінчилися. Як повідомляє офсайт київського клубу, початок розгрому поклав Філатов, завершивши комбінацію, що була домашньою заготовкою. Через кілька хвилин рахунок подвоїв Давлатов феноменальним гарматним ударом. У другій частині першого тайму Царенко, шаленим за красою пострілом поцілив у самісіньку дев’ятку. Потім Бенедюк замкнув дальню стійку після подачі зліва. А у другому таймі відзначився Давлатов, замкнувши подачу Чубатого та оформивши дубль.

Також півдесятка м’ячів, але без пропущених, поклали до сітки ДЮСШ-11 Чорноморець хлопці з дніпровського УФК.

Стільки ж набили чернігівській Юності Карпати. Вихованці Віталія Пономарьова вже до 15-ї хвилини вели в рахунку — 3:0. Розпочав лік забитим м`ячам Роман Добрянський на 4-й хвилині. Через п`ять хвилин відзначився Андрій Столярчук, а на 14-й — Матвій Бобик. Після перерви забивали Євгеній Пастух та Мілан Михальчук.

Чемпіонат ДЮФЛУ U-16. Шахтар розпочав плей-офф із нічиєї, УФК-Дніпро програв

А ось їхнім одноклубникам із академії в атаці пощастило менше, та й в обороні не дуже фартило. Уже на початку зустрічі, після подачі у центральну зону, захисник помилився у передачі, віддавши м’яча точно в ноги супернику — 1:0. Лише у другому таймі один зі стандартів закінчився подачею до штрафного, яку замкнув Вадим Кукуруза. Нічия.

Ужгородська СДЮСШОР, певне, не дуже задоволена рахунком 1:1. На місцевому стадіоні Спартак саме кияни відкрили рахунок вже на 10-й хвилині (забив Архип Мулярчук). На 53-й Кристіан Селеш ударом з-за меж штрафного майданчика його зрівняв.

СДЮСШОР спробує зіпсувати життя атлетам (у жовто-чорному) у Києві

«Перед матчем було помітно, що хлопці трошки переживали і від того на початку матчу була нервозність, — відзначив опісля тренер СДЮСШОР U-15 Тарас Вайданич. — Але в другому таймі ми зовсім перебудували нашу тактику і перевага була вже на нашому боці. Чесно кажучи, нам дуже хотілось перемогти, але забракло холоднокровності при реалізації моментів. Ми приймаємо цей результат, однак в Києві нам обов’язково потрібно буде забивати гол. На жаль, зараз мінімальна перевага на боці наших суперників, але я впевнений, що в матчі-відповіді ми їм зробимо сюрприз».

Плей-офф

Перші матчі

1 червня

Юність (Чернігів) — Карпати (Львів) — 0:5

Прем`єр-Нива (Вінниця) — УФК-Карпати (Львів) — 1:1

СДЮСШОР (Ужгород) — Атлет (Київ) — 1:1

Скала (Моршин) — Арсенал (Київ) — 0:0

УФК (Дніпро) — ДЮСШ-11 Чорноморець (Одеса) — 5:0

Чорноморець (Одеса) — Зірка (Кропивницький) — 4:2

Голи: Максим Бешляга (10, 70), Андрій Вислоцький (11), Микита Балаянц (38) — Єгор Пурцакін (61), Володимир Мельнічук (68, автогол).

Чорноморець: Лунгул — Граждан, Мельничук, Ненич, Доброван, Міхненко, Бешляга, Мельниченко, Вислоцький, Колодежний, Балаянц.

Металіст 1925 (Харків) — Шахтар (Донецьк) — 0:1

Гол: Данило Удод (14).

Металіст 1925: Чесов — Мельник, Мех, Ільченко, Кравчук, Смірнов, Дудник, Дехнич, Карабута, Волков, Рустамов.

Азовсталь (Маріуполь) — Динамо (Київ) — 1:5

Голи Динамо: Арсеній Філатов (7), Фарідун Давлатов (11, 45), Антон Царенко (24), Артем Бенедюк (32).

Динамо: Ісаченко — Канаєв, Філатов, Чубатий, Єременко (Волковицький, 20), Царенко (к) (Корінний, 46), Ганжола, Мельниченко, Давлатов (Семенець, 41), Слесар, Бенедюк (Пухтєєв, 36).

Матчі-відповіді

Всі команди зіграють 8 червня, тільки Карпати (Львів) і Юність (Чернігів) свій матч проведуть раніше — 5-го числа.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.