Наші за кордоном: перший офіційний гол Юрченка

До вашої уваги підбірка останніх новин про молодих українців, які виступають за кордоном і знаходяться у полі зору проекту Золотий талант України.

Владлен Юрченко («Байер»)

Тренерський штаб «Байера» на чолі з Роджером Шмідтом поступово підпускає молодого українця до основної обойми команди. У поточному сезоні Юрченко відіграв по одній грі у кожному турнірі, в якому приймають участь футболісти із Леверкузена. Владлен виходив на заміну в Лізі чемпіонів проти «Роми». Потім провів чотири хвилини у домашньому матчі чемпіонату Німеччини проти «Штутгарта». А в останньому матчі гостьовому матчі на Кубок Німеччини проти «Вікторії Кельн» Юрченко мав у своєму запасі 19 хвилин. За цей час українець спочатку вдало асистував на Штефана Кіслінга, а потім з передачі того ж Кіслінга Юрченко забив свій дебютний гол у футболці фармацевтів.

Олександр Зінченко («Уфа»)

У 18-річного півзахисника російського клубу, який став героєм ЗМІ після свого дебютного матчу за національну збірну України проти Іспанії, справи йдуть стабільно. У нинішньому сезоні українець часто з’являється як у стартовому складі, так і виходить на заміну. В останньому турі РФПЛ Олександр відіграв 65 хвилин, після чого був замінений. На цей час у поточному сезоні Зінченко має у своєму активі один гол та одну результативну передачу.

Мар’ян Швед («Севілья Б»)

Український півзахисник дуже вдало дебютував на полях Андалусії, забивши м’яч у товариському матчі проти «Херени». Пізніше Швед дебютував в Юнацькій лізі УЄФА проти одноліток з «Борусії» Менхенгладбах, а уже у наступному матчі проти «Ювентуса» Мар’ян відзначився дебютним голом у футболці «Севільї», замкнувши вдало простріл на лінії воротарського майданчика. Але наразі Швед не потрапляє навіть до заявки друголігової «Севільї Б». Востаннє українець виходив на поле ще 4 жовтня – на 79-ій хвилині на заміну у виїзному матчі проти «Марбельї».

Бека Вачіберадзе («Бетіс Б»)

Після підписання контракту з іспанською командою у Вачіберадзе виникли деякі проблеми з документацією, тому головний тренер команди не міг задіяти його у перший тиждень після укладання договору. Вже у наступному турі (04.10.2015), у домашньому матчі проти команди «Реал Хаен», Бека вийшов з перших хвилин та провів на полі повний перший тайм, після чого у перерві був замінений.
Тренер команди аргументував це тим, що український півзахисник знаходиться не у кращій фізичній формі. Після того матчу українець до заявки більше не потрапляв.

Богдан Мілованов («Хетафе Б»)

Вихованець мадридського клубу, який минулий сезон провів в «Алькободенсе», добре розпочав сезон у складі темно-синіх. Український захисник виходив у стартовому складі на початку сезону, але згодом втратив місце в основі, востаннє він виходив на поле ще 26 вересня у виїзному матчі проти «Лехони». З того часу українець навіть не потрапляє до заявки мадридців.

Дмитро Білоног («Урал»)

Вихованець донецького «Шахтаря», який цього сезону перебрався до Росії, ніяк не може пробитись до основного складу команди. У нинішньому розіграші Російської Прем’єр-ліги українець провів лише одну хвилину на полі, у матчі проти «Краснодару». Також виходив на другий тайм кубкового матчу проти команди «Єнісей», але нічим не запам’ятався. Має у своєму активі кілька ігор за молодіжний склад «Уралу», в одній з них забив свій єдиний м’яч у нинішньому сезоні.

Дмитро Заремба



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.