«Рішення відправити Миколенко зі збірної приймав Петраков, а не я»

Керманич Динамо Олександр Хацкевич прокоментував перемогу над Львовом (2:1) та прояснив ситуацію із травмою 19-річного захисника Віталія Миколенка

— Непроста гра, — цитує Олександра Хацкевича прес-служба клубу. — До матчу ми говорили, що нам потрібно взяти м’яч під контроль, але ми надто цим захопилися. Було мало хороших передач уперед, тим більше, що у нас було два нападники. Бесєдін отримав м’яч попереду лише декілька разів, а Русин взагалі з ним майже не зустрічався. Це було нашою проблемою — ми не доставляли м’яч до воріт суперника. Коли пропустили — дали спокійно прийняти м’яч в штрафній і пробити. Це був ланцюжок  з помилок двох футболістів.

— Гра у два форварди — лише виняток?

— Ми давно не дозволяли собі гри в два нападники. Проте чому б не спробувати, маючи двох форвардів? Так, десь не вистачало взаєморозуміння, але ми це розберемо  з хлопцям на теоретичному занятті. Далі вони мають краще розуміти один одного. З двома нападниками ми востаннє грали в минулому році! Тож  в цілому до форвардів питань немає. Бесєдін реалізував один зі своїх трьох моментів, а Русин в кінці гри мав момент, коли він взяв на себе ініціативу і загострив. Моменти були у них.

— Травма плеча у Бойка виявилася серйозною?

— Травма Бойко виявилася серйознішою, ніж ми думали. Він вибув на три тижні. Буде закачувати плече і сподіваюся, що обійдемося без операції.

— В середині першого тайму замість Сідклея вийшов Миколенко і до перерви на полі було 9 динамівських вихованців. Як оціните гру Алібекова та Смирного?

— Алібеков зіграв досить надійно. У нього хороший перший пас, він діяв впевнено на своїй позиції. У Смирного була травма, і він довго не грав, до того ж сьогодні він вийшов на позиції Циганкова, але вони футболісти різних форматів. Десь Смирному не вистачало ігрового тонусу, але він грав рішуче і добре працював на команду.

Алібеков (верхи на Бурді) із Миколенко (праворуч) поздоровляють Микиту із голом

— Як себе почуває Миколенко, адже сьогодні він вийшов, проте до збірної не поїхав?

— Слава Богу, що він здоровий і відіграв до кінця матчу. А рішення відправити його зі збірної приймав Петраков, а не я…

У нинішньому чемпіонаті УПЛ Віталій Миколенко провів 22 матчі.

Как выступит сборная Украины U-20 на чемпионате мира в Польше?

  • Попадет в число призеров (39%, 313 голосов)
  • Станет чемпионом мира (27%, 218 голосов)
  • Дойдет до четвертьфинала (23%, 186 голосов)
  • Выйдет в 1/8 финала (8%, 63 голосов)
  • Не выйдет из группы (2%, 15 голосов)

Всего проголосовало: 795

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.