На чемпіонаті світу в Польщі збірна України вже потіснила Португалію

І без того заклопотаним проведенням ЧС U-20 організаторам головного болю додала й погода: дощі не припиняються, поля мокнуть, учасники нервуються

Вчорашній ранок, приміром, оргкомітет турніру у місті Бельсько-Бяла, де базуються дві команди нашої групи D, присвятив вирішенню нагальної проблеми: де ж проведе своє заняття збірна України.

Як повідомляє прес-служба ФФУ, вдалося домовитися із командою Португалії. Вона погодилася перенести час початку своєї тренувальної сесії, тож наші хлопці поїхали до селища Лігота, що у передмісті Бельсько-Бяла. Там працівники стадіону добряче постаралися, аби дренаж поля впорався із величезною кількістю води.

Команда Олександра Петракова попрацювала над різноманітними ігровими ситуаціями. Коли ж гравці повернулися до готелю, то на них знову чекали вболівальники, які колекціонують автографи, — цього разу зі Львова.

Фанати віпймали динамівця Сергю Булєцу

У той час, коли збірна проводила своє тренування, на Bielsko-Biala Stadium відбулася організаційна нарада, на якій були присутні представники чотирьох команд — України, США, Південної Кореї та Португалії. На зустрічі було визначено кольори, в яких гратимуть збірні. Так, на матч Україна — США українці вийдуть у синьому, а американці — у білому.

Після обіду головний тренер української збірної Олександр Петраков та капітан Валерій Бондар провели передматчеву прес-конференцію у конференц-залі Bielsko-Biala Stadium (про неї в окремому матеріалі).

На вчорашній вечір у команди було заплановане ще теоретичне заняття та перегляд матчу групи А Польща — Колумбія.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.