Перед стартом на ЧС збірна України зіграє з Колосом та ПАР

Менше місяця залишається до старту чемпіонату світу серед команд U-20, який пройде у Польщі. Збірна України, що також пробилася до фінального раунду, підготовку до світового форуму розпочне 11 травня у Києві

Під час цієї роботи підопічні Олександра Петракова (футболісти не старші 1999 року народження) на стадіоні імені Віктора Баннікова зіграють два товариські матчі. 14 травня зустрінуться із Колосом (Ковалівка), який наразі є одним із лідерів чемпіонату першої ліги (початок матчу — о 19.00). 18 травня збірна України зіграє зі збірною ПАР (19.00).

Повний список викликаних кандидатів наразі не озвучено. Проекту Золотий Талант стало відомо, що запрошення на збір увже отримали воротар полтавської Ворскли Дмитро Різник, та захисник львівських Карпат Олександр Абраменко.

Дмитро Різник (ліворуч) у гарному настрої

Нагадаємо, місяць тому, наприкінці березня, збірна України U-20 вже зіграла два спаринги: у першому перемогла Корею 1:0, у другому Уругвай (2:1).

Мундіаль у Польщі розпочнеться 23 травня. У груповому раунді збірна України зустрінеться з командами США (24-го, у містечку Бельсько-Бяла), Катару (27-го, Тихи) і Нігерії (30-го, Бельсько-Бяла).



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.