«Я не вперше працюю з основою Карпат, надолужую згаяне через травму»

Новий керманич Карпат Фабрі Родрігес взяв на турецький збір трьох воротарів. Однак не обмежується послугами досвідчених Пенькова та Кучинського


Грає у спарингах і 19-річний Антон Задерейко. Відразу ж після завершення відпустки він почав працювати з основою, а не з молодіжкою, за яку грав восени у чемпіонаті U-21 (провів 6 матчів). Про атмосферу в колективі та турецькі збори гравець розповів Інформаційному центру Карпат.
— Ти зараз знаходишся в розташуванні першої команди. Як тобі тренуватися під керівництвом легендарного Богдана Стронціцького?
— Мені подобається методика проведення тренувань. Богдан Едуардович дає слушні поради, до яких я завжди прислухаюся. Стараюся виносити щось корисне з кожного тренування.
— Яка атмосфера у воротарському середовищі?
— Атмосфера дружня. У паузах можемо пожартувати, в разі чого підтримуємо один одного. Герман Пеньков і Максим Кучинський не рідко допомагають мені порадами. Вони старші та досвідченіші, у них є що перейняти.

Задерейко (крайній праворуч)

— У професійному футболі ти дебютував у 2016-му, в чемпіонаті юніорів, проте зіграв невелику кількість матчів. Причина у великій конкуренції?
— Спершу було важко перелаштуватися з дитячо-юнацького футболу в дорослий. А як тільки почав відчувати себе впевненіше, отримав серйозну травму, після якої був довгий період реабілітації. Зараз намагаюся надолужити згаяне.
— Вливатися в першу команду також було важко?
— Не зовсім. Раніше я періодично тренувався з основою, тому жодних проблем і дискомфорту не відчуваю.

Рішучий юнак

— На зимові збори до Туреччини з командою вирушило чимало гравців молодіжки. Ти знав заздалегідь, що поїдеш?
— Так, ще перед медоглядом мені сказали, щоб я готувався до зборів.

Знай наших! Швед и компания переиграли белорусского гранда

— Гравці основи неодноразово говорили, що не люблять період зборів, бо він досить виснажливий. Чи готовий ти до великих навантажень і чого взагалі очікуєш від цієї поїздки?
— Збори — найважчий період для футболістів, але він необхідний для того, щоб ретельно підготуватись до виступів у чемпіонаті. Я готовий. Мені випав шанс проявити себе в першій команді, тому зроблю усе можливе, щоб залишити хорошу думку про себе, і в подальшому закріпитись там.

— Нещодавно Карпати святкували свій 56-й день народження. Що побажаєш рідному клубу?
— Бажаю клубу процвітання та перемог. Завжди радувати своїх уболівальників і стабільно виступати на європейській арені.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.