Україна U-17 вийшла в еліт-раунд Євро-2024

Стало відомо, що юнацька збірна України U-17 з футболу отримала путівку в еліт-раунд відбору Євро-2024 U-17, як одна з найкращих команд, які зайняли третє місце в групі

Збірна України U-17 отримала путівку в еліт-раунд чемпіонату Європи 2024. Це сталося після того, як аутсайдери першого раунду кваліфікації групи 9 Косово та Фінляндія поступилися лідерам Англії та Хорватії, не набравши таким чином жодного очка проти двох найкращих команд групи.

Таким чином, збірна України U-17 не опуститься нижче п’ятого місця в рейтингу команд, які посіли 3-тє місце в групі. Підопічні Володимира Єзерського мають одну нічию з командами із топ-2 групи (1 очко). Серед команд, що посіли третє місце, до еліт-раунду кваліфікації вийдуть 5 найкращих із 13. Враховуються лише результати з першим та другим місцем.

Юнацька збірна України U-17 посіла третє місце в групі першого раунду відбору на Євро-2024 U-17. Першою стала Німеччина (7 очок), другою Фінляндія (5 очок), Україна має 4 очки, випередивши лише Ліхтенштейн (0).

Жеребкування еліт-раунду відбору Євро-2024 (U-17) заплановане на 7 грудня. Підопічні Володимира Єзерського будуть у четвертому кошику.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.