Ярмолюк: «Ми зараз маємо нову команду, новий тренерський штаб»

Півзахисник Брентфорда Єгор Ярмолюк розповів про реакцію на пропущене Євро-2023 та свої амбіції на міжнародному рівні

Єгор Ярмолюк розповів про шанс потрапити на Євро-2024 у складі національної збірної України та про свої перспективи у Брентфорді

– Ви пропустили Євро U21 через травму. Як взагалі це вплинуло на ваш ментальний стан?

– Трішки було боляче: неприємно не поїхати на Євро. Це мрія для кожного, але я змирився з цим. Це нормально, це життя. Шанси потрапити на турнір в майбутньому ще відкриті.

– Нещодавно відбувся перший збір на новий відбірний цикл U21. Ви зіграли проти Північної Ірландії та у товариському матчу проти Німеччини. Виклик на жовтневий збір також маєте. Що можете розповісти про Унаї Мельгоса як тренера, його ідеї і, взагалі, як пройшов перший збір з новим тренером?

– Ми зараз маємо нову команду, новий тренерський штаб. Це не легко і ні для кого секрет, що складно побудувати команду. Як тренер він хороший: хоче грати в футбол, більше в пас. Можу відзначити те, що він завжди з командою, завжди намагається донести нам якомога більше в перші дні зборів.

– Чи особисто спілкувалися з тренером на зборах?

– Ми спілкувалися особисто щодо позицій, на яких можна грати, де можна грати і як ми будемо грати. Було приємно отримати ігровий час в цих матчах і радий буду долучатися до наступного збору.

– Можливо, вже спілкувалися з Сергієм Ребровим?

– Наразі ми ще не спілкувалися. За моїм розумінням, коли я почну грати в першій команді в Англійській Прем’єр-лізі, тоді й буду мати шанс отримати виклик та грати в головній команді України.

– Наступного року буде Євро-2024. Чи є у вас амбіції̈, можливо, спробувати пробитися до фінального складу, умовно так як Судаков на Євро-2021?

– Так, є мета довести, що я можу туди потрапити, а зробити це я можу, коли почну грати за першу команду Брентфорда.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.