19-річний захисник Динамо вилучився у матчі з Металістом 1925

У заключному турі Української Прем’єр-ліги Металіст 1925 та «Динамо зіграли внічию. Для киян ця зустріч не мала турнірного значення, а харків’янам були потрібні очки, щоб не опинитися в зоні перехідних матчів

Металіст 1925 та Динамо розписали мирову в останньому турі чемпіонату України. Кияни мали шанси на перемогу і навіть вели у рахунку завдяки реалізованному пенальті Еріка Раміреса. Але перевага була недовгою, Металіст 1925 відігрався буквально через 18 хвилин після пропущенного м’яча. Зокрема, посприяло цьому і вилучення у динамівців. На 32 хвилині пряму червону картку отримав 19-річний захисник Максим Дячук, який зірвав вихід один на один 18-річного форварда Владислава Островського.

В дургому таймі команди запам’яталися ще одним вилученням, на цей раз вже у складі харків’ян. Другу жовту отримав автор забтого голу Артем Габелок.

Українська Прем’єр-ліга. 30 тур.

Металіст 1925 – Динамо – 1:1

Голи: Габелок (38) – Рамірес (20, пен)

Металіст 1925: Мозіль, Жичиков, Безуглий, Курило, Коваленко (Рудавський, 68), Габі, Русин, Кравченко, Вачіберадзе, Дмитренко (Ременюк, 94), Островський (Абдуллаєв, 72).

Запас: Сидоренко, Потімков, Рудавський, Потапенко, Потімков, Касаєс, Мартинюк, Ременюк, Абдуллаєв, Ткачук, Ігор, Нижник

Динамо: Бущан (Бойко, 88), Дубінчак, Дячук, Сирота, Тимчик, Андрієвський, Шепелєв (Шапаренко, 72), Перріс, Буяльський, Кабаєв (Боль, 39), Рамірес

Запас: Бойко, Нещерет, Шапаренко, Яцик, Гармаш, Караваєв, Малиш, Царенко, Лєднєв, Беніто, Н.Волошин



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.