20-річний Павлюк забив дебютний гол в УПЛ

В останньому 30-му турі чемпіонату Прем’єр-ліги Ворскла зуміла потрапити в єврокубки на наступний сезон. Полтавці здолали Шахтар з рахунком 2:1 і випередили Олександрію в таблиці

Полтавська Ворскла до останнього боролася за єврокубки на наступний сезон. Команді Віктора Скрипника потрібно було перемагати в 30-му турі донецький Шахтар і розраховувати на втрату очок Олександрії, щоб потрапити в зону Ліги конференцій. Зі своїм завданням Ворскла впоралася і переграла Шахтар з рахунком 2:1. Допомогла і Олександрія, яка свій матч з Рухом завершила безгольовою нічиєю.

В самому матчі полтавців та донетчан для Ворскли все складалося добре з самого початку матчу. Перший тайм вони виграли 1:0 завдяки пенальті Таулянта Сефері. На початку другого тайму ще один гол забив 20-річний півзахисник Євген Павлюк, для якого це дебютний гол в УПЛ.

Потім гірники один м’яч відквитали, граючи вже в більшості (червона картка в пасиві Пердути), але більше голів забито не було. Таким чином, перемога 2:1 та Ліга конференцій у кишені Ворскли.

Ворскла – Шахтар – 2:1

Голи: Сефері, 37 (пен.), Павлюк, 50 – Бондаренко, 80.

Ворскла: Ісенко – Бацула, Кравець, Чеснаков, Пердута – Челядін (Феліпе, 75), Павлюк – Сефері, Скляр (Крупський, 81), Кане (Рамірес, 90+3) – Степанюк.

Шахтар: Пятов (Шевченко, 62) – Топалов, Фарина, Бондар, Гочолеішвілі (Козік, 88) – Джурасек – Криськів (Борячук, 62), Тотовицький (Тоіров, 74), Бондаренко, Очеретько (Глущенко, 63) – Келсі.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.