Українська молодіжка виграла спаринг у Данії

Збірна України U-21 посилено готується до чемпіонату Європи-2023, що відбудеться влітку в Грузії та Румунії, і тому запланувала собі провести пару товариських зустрічей під час березневої міжнародної паузи

Першим суперником на шляху нашої команди була молодіжна збірна Данії, грати проти якої доводилось у сонячному турецькому Белеку. Суперники, як і можна було передбачити, чинили суттєвий тиск в інтенсивному футболі на нашій половині, тоді як підопічні Ротаня схилялись більше до відповідей у вигляді контратак.

Гра вийшла доволі жвавою і команди порадували глядачів п’ятьма голами. Українці тричі виходили вперед у цій зустрічі і все ж дотримали переможний рахунок до фінального свистка (3:2).

Вирішальний гол на рахунку 21-річного форварда донецького Шахтаря Данило Сікана. До цього за жовто-синіх відзначалися 20-річний хавбек Чорноморця Максим Брагару та 19-річний вінгре Шахтаря Олег Очеретько.

Наступний матч молодіжна збірна України проведе в гостях у однолітків з Італії 27 березня.

Україна U-21 – Данія U-21 — 3:2

Голи: Брагару, 22, Очеретько, 67, Сікан, 90+4 – Квістгорден, 47, К’єргор, 85 (пен.)

На 40 хвилині Вагідуллах Фагір (Данія U-21) не реалізував пенальті (поперечина).

Україна U21: Фесюн – Драмбаєв (Лях, 85), Боль, Дідик, Роман – Рубчинський (Хлань. 85), Желізко, Очеретько – Брагару (Кащук, 70), Кухаревич (Сікан, 70), Назаренко (В’юнник, 71).

Данія U21: Йоргенсен – Адельгор, Гей, Єнсен, Гааєї – Клем, Фрауло, К’єргор – Квістгорден, Фагір, М. Гансен.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.