Руслан Ротань: «Нам потрібна лише перемога, треба усе відкинути»

Головний тренер збірної України U-21 Руслан Ротань розповів про підготовку команди до матчу-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Євро-2023

Вже завтра молодіжна збірна України зіграє матч-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Євро-2023 проти Словачини. В першому поєдинку українці поступилися з рахунком 2:3 і тепер повинні вигравати другу зустріч, щоб пробитися на чемпіонат Європи.

Головний тренер жовто-синіх Руслан Ротань дав свій коментар перед другою зустріччю команд.

«Ці два дні провели, щоб команда більше відновилася, як у фізичному стані, так і психологічно. Відвели цей час на відновлення, тому, гадаю, що хлопці готові та розуміють, що потрібно завтра. Думаю, що все у наших руках та ногах.

Гра у захисті? Всі розуміють, що ми наробили помилок. Але завжди програють усі, головне зробити висновки та далі рухатися. Ми зробили висновки, і я впевнений, що завтра ми таких помилок не припустимося».

Чи будуть зміни [у захисті]? Завтра у матчі побачимо. Головне – зробити висновки зі своїх помилок, і неважливо, хто гратиме, ті ж футболісти [чи ні]. Думаю, що хлопці молоді, вони ще робитимуть такі помилки. Але такі помилки робитимуть їх дорослішими, і на них вони вчитимуться. Ми повинні це розуміти.

Я б сказав, що у психологічному стані ми розуміємо: нам потрібна лише перемога, треба усе відкинути. За рахунок своєї майстерності, структури і не менш важливо – те, що завтра ми зіштовхнемося з характером, який теж треба побороти нашим гравцям. Нам усім треба проявити характер. Це, мабуть, буде найважча гра для нас на цьому етапі, тому ми повинні це розуміти.

Звичайно, як це і буває після матчів, якісь мікропошкодження є. Єдине – Вівчаренко пропускатиме матч через дискваліфікацію. Це у нас єдина втрата.

Так, хотілося б, щоб українці, які проживають тут та перебувають, на жаль, через війну в нашій країні, підтримали нас. Будемо раді їх побачити і зробимо усе, щоб Україна потрапила на чемпіонат Європи».



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.