Іван Лосенко «Як би парадоксально не звучало, але перемога над Нідерландами стала найбільш прикрою»

Півзахисник збірної України U-19 Іван Лосенко розповів про те, як команда не вийшла на Євро-2022 через те, що у збірної Сербії за інших рівних показників за підсумками відбору було менше жовтих карток

Хавбек донецького Шахтаря і юнацької збірної України U-19 Івна Лосенко прокоментував невихід збірної на чемпіонат Європи 2022

— Збірній зовсім трохи не вистачило, щоб вийти з еліт-раунду Євро-2022. Засмучені?

— Дуже прикро усвідомлювати, що ми не вийшли на Євро через більшу кількість зароблених жовтих карток. Уперше стикаюся з таким, хоч би як парадоксально це не звучало, але перемога над Нідерландами стала найбільш прикрою.

— Серби показали себе сильнішим колективом?

— У Сербії фізично дуже потужна команда, але щодо гри, я вважаю, ми виглядали краще в усіх іграх. Футбольна фортуна цього разу була не на нашому боці.

— Якби із Сербією зустрічалися в останньому турі, результат міг бути іншим? Адже команда виходила грати виключно на перемогу.

— Складно наразі розмірковувати. Вважаю, гра знову була б рівною, а переміг би той, кому більше пощастило.

— Чи вдоволений грою в еліт-раунді — своєю й команди?

— Показали себе дуже добре, знали, що буде важко фізично, адже всі ми були без футболу три місяці, але кожен виявив характер та відіграв на максимум. Я також виходив і віддавав усі сили, десь були помилки, та найголовніше — здобули великий досвід. Навіть ця ситуація має нас багато чого навчити.

— У якому з поєдинків було найскладніше, хто із суперників зміг здивувати?

— Особисто для мене надскладним виявився матч з Норвегією. Це дуже сильна збірна як тактично, так і фізично.

— На стадіоні в Нідерландах були присутні вболівальники з України. Підтримка відчувалась?

— Попри становище в нашій країні, ми знали, що нас підтримують. Коли вийшли на матч з Нідерландами, відчули атмосферу трибун. Я вперше в житті грав за такої підтримки. Щиро дякую всім, хто приїхав на гру і був з нами.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.