Владислав Ващук — про юних футболістів Динамо: «Костюк уміє працювати з молоддю»

Владислав Ващук

Екс-захисник київського Динамо та національної збірної України Владислав Ващук висловився про перспективи Динамо U-19 у розіграші Юнацької Ліги УЄФА в сезоні-2021/2022

Владислав Ващук, колишній зірковий захисник київського Динамо та національної збірної України, поділився своїми враженнями від перемоги юнацької команди киян над іспанським Депортіво у Юнацькій Лізі УЄФА та перспективами команди у цьому розіграші.

Нагадаємо, що найближчі матчі Динамо U-19 були перенесені на невизначений термін, у тому числі й матч зі Спортінгом в рамках Юнацької ліги УЄФА. Слідкувати за актуальними новинами спорту можна на сайті Vseprosport.kz. Крім того, як тільки будуть визначені дати проведення матчів, на сайті з’являться прогнози на них з коефіцієнтами від букмекерських контор.

Колишній захисник Динамо зазначив, що протягом довгого періоду команда киян U-19 показує стабільну гру незалежно від кадрової ситуації всередині команди.

Ващук зазначив, що тренер динамівців Ігор Костюк уміє працювати з молоддю та вміє готувати нових футболістів для основної команди киян. За словами футболіста, Ігор підбирає правильні тактичні схеми. І, саме тому, команда вірить у нього.

Владислав Ващук

Щодо того, чи можна порівняти Динамо, в якому грав Ващук, з молодіжною командою киян, то екс-футболіст національної команди відповів, що не треба порівнювати юнацький футбол із дорослим. Але можна вже сказати, що вони грають у той футбол, який просить їх грати Ігор Костюк. Відповідно, з’являється результат, зазначає Ващук. Це говорить про те, що тренер уміє контактувати з футболістами та доносити їм свої ідеї.

В тему «Депортіво U-19 сильніший за Барселону і Реал, з яким грав Шахтар»



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.