Вихованців Динамо вивезли до Угорщини

Під час війни в Україні, клуби нашої країни вивозять гравців своїх академій до різних країн. Вихованці київського Динамо відправилися до Угорщини

На час війни на нашій території, академія київського Динамо перевезла своїх гравців у більш безпечне місце, до Угорщини.

Директор академії київського клубу Олександр Іщенко та директор академії ФК Мункач Золтан Сильваші провели активну роботу з відправки українських дітей до Угорщини. Директор ДЮФШ Динамо перебуває на Закарпатті і разом із Золтаном Сільваші оперативно працює над продовженням відправлення в безпечне місце — розташування академій Варда (Кішварда) та Пушкаш — хлопців 2005-го, 2006-го, 2007-го, 2008- го та 2009-го років народження. За підтримки та допомоги академії Мункач за перші п'ять днів вдалося відправити до Угорщини 36 дітей.

В наступні дні до Уорщини вивезли ще 12 юних гравців. Зазначимо, що приймаючі країни забезпечують динамівських хлопців не тільки проживанням та харчуванням, а й можливістю проводити навчально-тренувальні заняття.

Олександр Іщенко, офіційному сайту Динамо, прокоментував співпрацю з угорцями і і від'їздом гравців:

"Я постійно перебуваю на зв'язку з Ігорем та Григорієм Суркісами, регулярно інформую їх про стан справ, а практичні питання оперативно вирішую з першим віце-президентом клубу Віталієм Сівковим, — зазначив Олександр Іщенко. — Хотілося б, щоб академії ФК Варда (Кішварда) та Пушкаша були базовими для збору футболістів академії "Динамо" старших вікових груп. Наприклад, команда випускників (хлопці 2005 року народження) вже майже вся в зборі в академії Пушкаша. Продовжуємо підтримувати зв'язок з рештою гравців, на жаль, є проблеми з виїздом на територіях, де ведуться активні бойові дії, але ми робимо все можливе, щоб діти перебували в безпеці, адже найголовніше — це життя дітей.

Хочу подякувати керівництву всіх польських та угорських клубів, які приймають наших дітей, з розумінням ставляться до ситуації, що склалася, оточують наших хлопців теплом, турботою та забезпечують комфортні умови.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий


Warning: Undefined variable $user_ID in /var/www/www-root/data/www/goldtalant.com.ua/wp-content/themes/HappyBaby/comments.php on line 67

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.