УЄФА призначив дату матчу Юнацької ліги УЄФА між Динамо та Спортінгом

Динамо Київ, Спортінг Лісабон

Після жеребкування 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА та протестів португальської сторони було визначено, що матч між київським Динамо та Спортінгом з Лісабону все ж відбудеться на полі українського клубу на початку березня

Як відомо, київське Динамо у 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА прийматиме клуб із Португалії — Спортінг.

Якщо підопічні Ігоря Костюка вийдуть у чвертьфінал, Динамо буде змагатися з переможцем поєдинку данський Мідтюлланн — португальська Бенфіка. Нагадаємо, що наразі проходить Чемпіонат Португалії по футболу, прочитати прогнози на ці поєдинки з вигідними коефіцієнтами від букмекерів можна за посиланням — https://odds.ru/football/forecasts/tournament-portugaliya-liga-zon-sagres/.

Як повідомляється з офіційних джерел, УЄФА дійшов згоди зі Спортінгом і Динамо щодо дати проведення їхнього поєдинку — 2 березня. Гра проходитиме на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського у Києві, старт запланований на 17:00.

Динамо Київ, Спортінг Лісабон

Фото fcdynamo.com

Недавно португальські ЗМІ повідомляли, що Спортінг, через напруженість біля кордону України з Росією, звернувся до УЄФА з приводу перенесення матчу з Динамо в інше місто — наприклад, на нейтральне поле чи у Львів.

Однак на сьогодні УЄФА вирішив, що поки не існує явних мотивів перенесення матчу до іншого міста, тому клубами й були узгоджені дата та місце проведення гри у Києві.

Нагадуємо Футболіст Динамо та національної збірної став автором неймовірного досягнення



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.