Десна після трансферного бану взяла до команди сім гравців з U-19

Чернігівська Десна відновила підготовку до весняної частини чемпіонату УПЛ. Команда Олександра Рябоконя втратила велику кількість гравців основного складу, а через трансферний бан наразі може розраховувати лише на футболістів з команди U-19

Після 18-ти турів Десна займає сьоме місце в турнірній таблиці УПЛ. У 19-му турі чемпіонату УПЛ Десна 27 лютого на виїзді зіграє з Дніпром-1. Прочитати прогнози на матч можна на порталі Рейтинг Букмекерів, а зробити ставку з вигідними коефіцієнтами у популярній конторі Мелбет. Інколи офіційний сайт БК може бути недоступним, тому за посиланням розповіли, де знайти актуальне робоче зеркало Мелбет.

Оскільки Десну залишила велика кількість футболістів, клубу заборонили набирати нових гравців. З цієї причини, головному тренеру Олександру Рябоконю довелося запросити одночасно сімох юніорів з молодіжної команди U-19. Однак найближчим часом клуб сподівається на зняття заборони на трансфери, інакше Десна неминуче потрапить у великі неприємності.

За наявною інформацією, гравці Десни мають вилетіти до Туреччини 11 лютого на завершальний етап підготовки.

Офіційно Десну залишили Андрій Тотовицький, Пилип Будковський та Леван Арвеладзе. Термін дії їхніх контрактів минув, а продовжувати співпрацю з ними клуб не захотів. Крім того, до Шахтаря повернувся орендований Сергій Болбат. Також команду залишив півзахисник Владислав Калитвинцев, який розірвав контракт із «сіверянами» в односторонньому порядку та підписав угоду з Олександрією.

Очікуються також інші кадрові втрати. Тому в такому випадку єдиний резерв — команда U-19. Але вона, м’яко кажучі, не дуже впевнено виступає у своєму чемпіонаті.



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.