Вінісіус Тобіас: «Живу в номері з Тете, адаптація проходить чудово»

Цієї зими донецький Шахтар вже встиг підписати двох новачкв. Крім зіркового Давіда Нереса, до команди приєднався молодий, талановитий Вінісіус Тобіас. Захисник адаптовується в команді, тренується і вже навіть встиг поспілкуватися з вболівальниками

Під час прямого ефіру клубному Instagram гірників, 17-річний бразилець відповів на питання вболівальників, розповів про адаптацію в команді, першому спарингу, як вибрав ігровий номер, та своїх футбольних цілях

— Як пройшла твоя адаптація, як прийняла команда?

Дуже добре! Намагаюся швидше адаптуватись, щоб бути на одному рівні з командою.

— Що ти знав про Шахтар до переходу в клуб?

— Чесно кажучи, небагато, бо не стежив раніше за командою, а вже після пропозиції почав стежити за Шахтарем, вивчати історію клубу та дивитися ігри.

— Чи знав когось із футболістів Шахтаря раніше, за чиєю грою стежив?

— Мені дуже подобалися Дуглас Коста та Тайсон — хлопці, які вже пройшли Шахтар. До переходу в клуб спілкувався з Фернандо та Додо, питав про команду, думав, йти чи не йти, але вони говорили лише добре.

— З ким уже встиг потоваришувати?

— Всі хлопці тут для мене найкращі друзі, приємно, що мене добре прийняли. А взагалі, зараз на зборах я живу в номері з Тетею, тому з ним поки що більше дружу і спілкуюся.

— Чому вибрав саме 27-й номер?

— Я хотів 26, тому що на це число випадає день народження моєї дружини, але він зайнятий, тож я взяв 27 — це теж гарна цифра.

— Чи правда, що ти розпочав кар’єру форвардом, потім грав у півзахисті і лише потім перекваліфікувався на захисника? На якій позиції тобі найкомфортніше?

— Справді, я грав на позиціях флангового півзахисника та нападника, але найзручніше — на фланзі у захисті.

— Ти встиг взяти участь в одному спарингу «Шахтаря», де клубу вдалося перемогти. Уболівальникам сподобалася твоя гра, тебе називали найкращим футболістом матчу після гольової передачі на Судакова. Наскільки важливо проявити себе на максимум з перших спарингів у новій команді?

— Ми здобули перемогу — це головна мета. Мені вдалося гідно проявити себе у першому матчі у футболці Шахтаря. Це може бути в майбутньому, коли вже в поєдинках чемпіонату я зможу вийти на поле і корисною дією допомогти команді перемогти.

— Твої цілі на 2022 рік?

— Насамперед, треба добувати титули, враховуючи, що ти граєш у Шахтарі.

Ожидайте, в скором времени мы разместим новый опрос.


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.