Супряга готовий грати, та нема з ким

Головний лікар київського Динамо Андрій Шморгун розповів клубному сайту про ситуацію в лазареті команди:

— Томаш Кендзьора захворів на COVID-19. Перед матчем із Бенфікою у нього виявився позитивний тест, але самопочуття гравця нормальне, захворювання проходить у легкій формі. Томаш перебуває вдома, у Києві, на самоізоляції.

У Владислава Супряги була травма передньої поверхні стегна. Його реабілітація добігає кінця, він працює за індивідуальною програмою та вже готовий приступити до тренувань у загальній групі. Але оскільки перша частина сезону добігає кінця, зіграти вже не встигне.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

У поточному сезоні Супряга зіграв за Динамо у шести матчах в усіх турнірах, не забивав. Подейкують, що взимку Владислава віддадуть в оренду, зокрема називається румунський Клуж.

Денис Попов зараз проходить один із етапів відновлення за кордоном, щоб урізноманітнити та змінити підходи і форму реабілітації. Що стосується його участі в зимових зборах, то виходитимемо з самопочуття Дениса та стану його коліна. Потрібно враховувати багато факторів, крім функціональної готовності, перш ніж повертати гравця до загальної групи. Буде проведена тестова робота, зроблені повторні рентгенологічні знімки.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Денис продовжує лікування, як і Артем Бєсєдін, який уже розпочав бігову роботу. Його коліно нормально переносить навантаження, і це велике досягнення, що він уже побіг. Для його травми такі темпи відновлення — це дуже добре.

Таланти Кандидати до молодіжки у клубах Першої ліги: голи Мораренка й Кобзаря, надійність Готри

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.