Чемпіонат УПЛ втратить кращого гравця 18-го туру

У вчорашньому центральному матчі 18-го туру чемпіонату УПЛ Зоря зіграла внічию з київським Динамо (1:1). Рахунок зрівняв 20-річний нападник луганської команди Аллахяр Саядманеш. Швидше за все, іранський легіонер більше не вистпатиме у Прем’єр-лізі

Українська Прем’єр-Ліга, опитавши фахівців, які входять до експертної ради, визначила найяскравішого футболіста з усіх, які взяли участь у матчах 18-го туру VBET Ліги.

Хто увійшов до складу експертної ради? Олег Венглинський, Артур Валерко, Сергій Нагорняк, Геннадій Орбу, Віктор Грачов, Йожеф Сабо, Олександр Сопко, Степан Юрчишин, Анатолій Чанцев, Ігор Яворський.

За підсумком голосування перемогу здобув нападник Зорі Аллахяр, який випередив 21-річного одноклубника Дмитра Мацапуру, форвардів Шахтаря Мораеса, Дніпра-1 Артема Довбика та Чорноморця Артура Авагімяна.

«Був чудовий матч, ми добре зіграли. Щасливий, що здобули гарний результат. Мабуть, це була моя остання гра за Зорю. Радий, що вдалося забити в такому матчі, тому хочу знайти у цьому позитив», — сказав Сайядманеш у коментарі Football Hub.

«Команда йде у відпустку у гарному настрої. На 99% це мій останній матч за Зорю. Мій контракт закінчується, тож я дуже щасливий, що зумів забити в останньому матчі. Я був тут півтора роки і переконався, що Зоря це справжня сім’я. Мені було тут комфортно, незважаючи на те, що я був далеко від дому.

В Україні я себе почував чудово та комфортно. Мене оточували добрі люди. Я реально відчував, що моя команда як справжня сім’я. Моментами було тяжко, але я прогресував. Кожен футболіст має свій шлях.

У мене є контрактні зобов’язання. Також є домовленість між клубами. Щиро кажучи, не знаю, що буде далі. Я просто роблю свою роботу, а у Зорі є опція викупу. Чи хотів би залишитися в Україні? Подивимося, треба подумати. Хочу вибрати найкращий шлях для своєї кар’єри».

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Цього сезону Сайядманеш зіграв у 24 матчах у всіх турнірах, забивши дев’ять голів і віддавши чотири результативні передачі.

Зоря пішла на зимову паузу на четвертому місці у чемпіонаті України. Від третьої позиції команда Віктора Скрипника відстає на чотири очки.

Знай наших 20-річний кіпер Шахтаря потрапив до символічної збірної Європи

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.