Біденко не забив і Чорноморець U-19 програв у Совіньйоні (відео)

У матчі заключного осінньо-зимового туру юнацького чемпіонату країни Чорноморець на своїй базі у Совіньйоні приймав одного з лідерів — потужний Металіст 1925. І програв, хоча попустив лише одного разу

Після нічної зливи поле, на якому проходив сьогоднішній матч, було дуже в’язким. Не менш в’язкою вийшла і гра у стартові 20 хвилин поєдинку. Команди боролися за перевагу та з важким газоном. Потім пішли моменти, переважну більшість яких створили одесити. Якимось дивом не забив Біденко, який посилав м’яча у порожній кут воріт (харківський захисник встиг підстрахувати свого голкіпера). Сухоручко, який асистував партнеру в цьому епізоді, міг відзначитись на 35 хвилині. Після подачі стандарту Надольським форвард бив головою зблизька, але м’яч пролетів поруч із дальньою стійкою.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Ще один гольовий момент не використав Біденко, коли, обігравши двох опікунів, пробив вище воріт із забійної позиції. Гості покладалися на контратаки, одна з яких принесла їм успіх. Неузгодженість дії Даскалиці та Граждана призвела до того, що спритний Курцев проштовхнув м’яча у сітку з воротарського майданчика — 0:1.

Після перерви Чорноморець багато атакував, Металіст 1925 діяв на контрвипадах, але моментів було мало, повідомляє офсайт Чорноморця. Небезпечний удар головою Огурцова на 54 хвилині парирував Даскаліца. Сухоручко з 12 метрів пробив над хрестовиною, а Меленчук у компенсований час другого тайму з лінії штрафного майданчика відправив м’яча над поперечкою.

Чорноморець U-19 — Металіст 1925 U-19 — 0:1

Гол: Олександр Курцев (37).

Чорноморець U-19: Даскалиця — Дихтярук, Граждан (Драч, 72), Олєйніков, Скорко, Баранюк (Яриш, 57), Махорін, Біденко, Надольський, Тарасенко (Меленчук, 57), Сухоручко (Демцун, 83).

Тренер: Анатолій Діденко.

Металіст 1925 U-19: М. Коваленко — Гуренко, Квакіч (Ю. Потімков, 46), Шишко, Дзюба, Дегтярьов, Баранов (Бондаренко, 83), Емере (Журавель, 87), Курцев, Іваненко (Стрельник, 61), Островський (Огурцов, 46).

Тренер: Роман Мельник.

Чемпіонат U-19: у центральному матчі туру атака Зорі проти захисту чемпіона



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.