Бомбардири Зорі: Аллахяр обійшов Гладкого, Овусу наздоганяє

Розгром Металіста 1925 луганською Зорею у матчі 13-го туру чемпіонату Прем’єр-ліги (6:1) не тільки повернув Зорю на третє місце у турнірній таблиці. Він став бенефісом для бомбардирів луганської команди — Гладкого й Саядманеша

Ветеран українського футболу продовжив своє сходження в реєстрі кращих забивал чемпіонатів, забивши двічі, а ось іранський легіонер також вразив чужі ворота два рази й наразі став найліпшим снайпером команди у поточному турнірі.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Забивши харків’янам двічі 20-річний форвард довів лік своїм голам у чемпіонаті до шести. У Гладкого й опального Кочергіна — по п’ять влучних ударів. Загалом же Саядманеш забив у поточному сезоні сім голів (ще один — у Лізі конференцій), та двічі асистував партнерам. Зіграв 17 матчів.

Насамкінець, не можна не відзначити й ще одного молодого легіонера: забив Металісту 1925 і 19-річний нападник з Гани Овусу Фрімпонг. Причому — вже через хвилину після появи з лави запасних.

Овусу Фрімпонг. Фото фейсбук Зорі.

Це вже четвертий гол африканця у десяти матчах чемпіонату, при цьому всі забиті після виходів на заміну (у нього жодного повного поєдинку в УПЛ!).

Також у цьому матчі дебютував в УПЛ наш 19-річний захисник Денис Нагнойний: замінив на 71-й хвилині Громова. У юнацькому чемпіонаті у нього вже 6 голів у десяти матчах.

Денис Нагнойний (№10). Фото фейсбук Зорі.

Сотня Тете: легіонер Шахтаря провів ювілейний матч в УПЛ

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.