Кубок України: Зоря з низкою молодих дотиснула Рух лише в овертаймі

У матчі 1/8 фіналу Кубку України зустрічалися Рух та Зоря. Гра проходила на львівському стадіоні СКІФ. Основний час зустрічі завершився нульовою нічиєю, а в овертаймі перемогу святкувала Зоря 2:0

Леонід Кучук з перших хвилин випустив: 21-річних хавбеків Василя Руніча, Остапа Притулу та Ростислава Ляха. У запасі залишилися: 18-річний воротар Дмитро Ледвій, 19-річний захисник Денис Слюсар, 20-річний хавбек Олексій Сич, 20-річний нападник Осазе Тафарі, 18-річний нападник Ярослав Карабін.

Віктор Скрипник довірив місце у складі: 21-річному воротарю Дмитру Мацапурі, 21-річному захиснику Ігорю Снурніцину, 19-річному хавбеку Денису Нагнойному, 18-річному нападнику Гільєрме та 19-річному нападнику Овусу Фрімпонгу. Для Гільєрме це дебют за основну команду, а Нагнойний дебютує у стартовому складі.

У запасі залишилися: 18-річний воротар Антон Жилкін, 19-річний захисник Юрій Дудник, 18-річний хавбек Максим Хлань, 19-річний хавбек Максим Сміян, 21-річний нападник Даниїл Алефіренко.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Перший тайм пройшов у повільному темпі. У команд були відчутні проблеми з конструктивом. Голкіпери залишалися без роботи. Перша половина зустрічі завершилася закономірною нульовою нічиєю.

На початку другого тайму характер гри не змінився. Моментів команди не створювали, грали дуже прагматично. На 69-й хвилині удар Кухарука парирував Мацапура. У функціональному плані господарі переважали свого суперника. На 78-й хвилині у гру увійшов Олексій Сич. На 79-й хвилині удар Мисика парирував Мацапура і м’яч від рук голкіпера влучив у стійку. На 83-й хвилині у гру увійшов Алефіренко. Основний час зустрічі завершився без голів.

З початком екстратайму Рух продовжує тиснути на захист Зорі. Проте, забили саме гості. Шахабу вдався потужний удар у кут воріт — 0:1. На 110 хвилині Шахаб за рахунок індивідуальних дій збільшує перевагу Зорі.

Рух — Зоря  — 0:0 (д.ч. — 0:2)

Голи: Шахаб (99, 110).

Рух: Бандура — Руніч (Альваренга, 57), Гагун, Карасюк (Мартинюк, 57), Притула (Таллес, 46), Стаменкович, Кондраков (Сич, 78), Кухарук, Білий, Кузик (Мисик, 67), Лях.

Зоря: Мацапура — Фаворов, Імереков, Снурніцин, Хомченовський, Цвек, Нагнойний, Гільєрме (Шахаб, 62), Булеца (Алібеков, 114), Крістіан (Алефіренко, 83), Фрімпонг (Жуніньо, 91).

Наші за кордоном Валмієра з голом 19-річного нападника громить Спартакс: Желізко відіграв другий тайм (відео)

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.