Тренер Арсенала U-19 Криворучко: старт сезону оцінюю на четвірку

Тренер Арсенала U-19 Артем Криворучко оцінив старт сезону для його команди. За словами наставника, головна мета — це прогрес футболістів

Головний тренер Арсенала, що виступає у Першій лізі U-19, Артем Криворучко — про старт сезону, зміни в команді та перспективи своїх футболістів.

— Як оціните старт сезону в чемпіонаті України і чемпіонаті Києва?

— Завжди хочеться кращого, але якщо брати зміст гри, то це тверда четвірка. Результат в деяких іграх хотілося б бачити кращий. Та й в оптимальному складі ми зіграли тільки в першому турі проти Атлета перші 20 хвилин. І то, це вже з урахуванням травми Антона Стопника, який отримав пошкодження під час передзмагального періоду. Травми, травми, травми. Не шкодують нас суперники.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

— Які цілі в цьому сезоні у Арсенала U-19?

— Головна мета — прогрес футболістів. Надати і покращувати умови для розвитку хлопців.

— Кого вважаєте головними конкурентами в чемпіонаті України?

— В цьому році досить рівний чемпіонат. Як в чемпіонаті міста, так і України. Але все ж таки Любомир виділяється на тлі інших. У них є хлопці, які вже грали на рівні другої і аматорської ліг, та й в минулому році грали в фіналі чемпіонату країни.

Фото arsenalkyivacademy.wixsite.com.

— Наскільки змінилася ваша команда за літо?

— Відсотків на 50. Додалися хлопці 2004 року. Пішов від нас Влад Волинець — він підписав контракт із Буковиною. Микита Красніков поїхав грати в Угорщину. Всі вони 2001 року. Деякі хлопці 2002-2003 року перейшли в інші команди.

— Як влилися в команду гравці 2004 року народження?

— Тут по-різному, в залежності від характеру. Є ті, хто відразу став своїм. Деякі ще трохи соромляться. Все добре, колектив у нас відмінний.

— Приїжджають хлопці на перегляд? Що Арсенал може запропонувати потенційним новачкам?

— Приїжджають навіть з інших міст, що мене дуже дивувало, якщо чесно. Мабуть, ми на правильному шляху, якщо так відбувається. Запропонувати ми можемо якісні умови для розвитку молодих футболістів. У подальших планах — це ще одна сходинка розвитку — доросла команда.

Фото arsenalkyivacademy.wixsite.com.

— Хто зараз перебуває в лазареті команди?

— Найболючіша тема, як я вище сказав. На даний момент нам не можуть допомогти: Петрушко Макс, Антон Стопник, Кирило Степанюк, Артем Смажелюк, Гліб Венгер. Тільки ось відновилися і ледь стали до роботи в загальній групі Жека Холмецький, Саша Данилюк і Свят Білоус.

— Розкажіть про своїх помічників і їхні функції.

— Мені допомагає Щитник Олег, він тренер з фізпідготовки. З воротарями працює Юрій Клименко. У нас є індивідуальна підготовка гравців, цим займається Віктор Мельник. Також у нас є комплекс відновлювальних заходів, цей напрямок за лікарем-реабілітологом Дмитром Терновським. Ну і також нам допомагають два досвідчених адміністратора —  Валерій Іванович Криворучко і Віктор Броніславович Журавський. Вони всі професіонали своєї справи.

Перша ліга U-19: фантастичні матчі у Києві та Куликові — 14 голів на чотирьох

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.