Врятуватися від домашньої поразки Чорноморцю U-19 завадила штанга (відео)

Сьогодні двома матчами продовжився 12 тур юнацького чемпіонату. Спочатку, опівдні, у Люстдорфі розпочали з’ясування стосунків Чорноморець і Львів. Сильнішими виявилися гості, але тільки завдяки пенальті

Практично весь тайм на полі точилася рівна гра з обопільними шансами на успіх. У гостей найактивнішим був Мудрий, який чотири рази атакував ворота моряків (двічі надійно зіграв Варакута, ще два рази м’яч пролетів повз ціль). У господарів можливості забити гол втратили Сухоручко (на 13 і 33 хвилинах) і Яриш (на 15-й), констатує офсайт одеського клубу. Найнебезпечнішим був момент у Малецького на 17 хвилині, але після удару львів’янина з кута воротарського «снаряд» просвистів над поперечкою.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

У другому таймі Львів досить швидко відкрив рахунок. Панчишин скористався гострою передачею назад від Кукурудзи і буквально увігнав м’яча у сітку з 17 метрів — 0:1. Чорноморець відігрався через чотири хвилини. Біденко подав кутовий, від рук голкіпера м’яч відлетів убік, і Меленчук головою вразив ціль з близької відстані — 1:1. Минуло ще чотири хвилини і рахунок знову змінився. У єдиноборстві з Баранюком у штрафному майданчику моряків опинився на газоні Михайлів. Арбітр призначив пенальті, «потерпілий» пробив в поперечку, від якої м’яч зрадницьки відскочив за лінію воріт — 1:2.

Моряки доклали чимало зусиль для того, аби забити вдруге, але небезпечні удари Скорка оминули рамку, а Демцун, який виконував на 87 хвилині стандарт, влучив у штангу.

Чорноморець U-19 — Львів U-19 — 1:2

Голи: Андрій Меленчук (62) — Богдан Панчишин (59), Роман Михайлів (67, пенальті).

Чорноморець U-19: Варакута — Граждан, Ішимський, Доброван (Олєйніков, 7), Скорко, Мащенко (Аль-Ховарі, 59), Яриш, Меленчук, Баранюк (Демцун, 72), Біденко (Драч, 72), Сухоручко (Чорний, 59).

Тренер: Анатолій Діденко.

Львів U-19: Ольховий — Малецький, Климак, Комарець, Давидов, Мудрий (Михайлів, 46), Довбецький (Кукуруза, 57), Панчишин, Яців (Задорожний, 46), Кицун (Петрівський, 76), Ювхимець (Кухта, 90+6).

Тренер: Тарас Гвоздик.

Чемпіонат U-19: Ворскла спробує повторити подвиг Зорі й зупинити Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.