Екс-талант Шахтаря дебютним голом за Кривбас розпочав розгром Краматорська (відео)

У матчі 14-го туру Першої ліги зустрічалися Кривбас та Краматорськ. Поєдинок завершився перемогою Кривбасу — 3:0. Звертаємо увагу на забитий м’яч 21-річного хавбека Кліма Приходька

Тренерський штаб Кривбасу з перших хвилин не випустив жодного гравця із реєстру Золотого Таланта. У другому таймі у гру увійшов 21-річний хавбек Клім Приходько.

Тренерський штаб Краматорська довірив місце у складі: 21-річному хавбеку Арсентію Дорошенку, 21-річному хавбеку Павлу Шушку, та 20-річному хавбеку Валерію Блажку. У другому таймі у гру увійшли: 21-річний захисник Максим Агапов, 17-річний хавбек Єгор Гунічев та 21-річний хавбек Денис Ндукве.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Всі основні події у матчі відбулися у другому таймі. На 70 хвилині Щедрий виконав подачу з кутового, й Приходько, який тільки три хвилини тому з’явився на заміну, вистрибнув вище за усіх — 1:0. Відзначимо, що це дебютний гол Кліма за Кривбас.

Фото fckryvbas.com.

Через сім хвилин господарі забили вдруге. Приходько скинув на Заїменка, м’яч влучив у опонента й відлетів до Семенова, який ефектно у стрибку з близької відстані забив також свій дебютний гол за Кривбас — 2:0. Крапку у матчі поставив Роман Дебелко.

Кривбас — Краматорськ — 3:0

Голи: Приходько (70), Семенов (77), Дебелко (90+1).

Кривбас: Сарнавський — Фатєєв (П’ятов, 65), Заїменко, Семенов, Горват (Маліновський, 72), Яровой (Приходько, 66), Татарков, Гонсалвез (Полонський, 82), Іліч (Рябов, 46), Щедрий, Дебелко.

Краматорськ: Поспєлов — Прокопчук, Вітенчук, Даудов (Ндукве, 62), Зубков, Сеницький, Мягков, Дорошенко, Шушко, Сухаров (Агапов, 80), Блажко (Гунічев, 80).

Посприяв Прикарпаття з шикарним голом 21-річного Воробчака переграє Поділля (відео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.