Центральний матч розчарував: Динамо та Шахтар розійшлися без голів

У центральному матчі десятого туру УПЛ зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила на київському НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланта. Матч завершився нульовою нічиєю

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 19-річного захисника Іллю Забарного та 21-річного захисника Олександра Сироту. У запасі залишився 21-річний нападник Владислав Супряга.

Роберто Де Дзербі не випустив у старті жодного молодого гравця. У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Анатолій Трубін, 21-річні хавбеки Тете та Маркос Антоніо, 20-річний хавбек Михайло Мудрик, 19-річний хавбек Георгій Судаков та 20-річний нападник Данило Сікан.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

На 9-й хвилині  Де Пена після сольного рейду влучив у стійку. У гірників міг забивати Марлос на 29-й хвилині, але пробив повз ворота. Загалом, у першій половині зустрічі жодна із команд не мала переваги. На 44-й хвилині мав забивати Вітіньо, але бразилець пробив вище воріт. Команди пішли на перерву за нулів на табло.

На 55-й хвилині удар Циганкова парирував Пятов. Динамо володіє м’ячем, але моменті небагато. На 65-й хвилині у гру увійшли: Тете, Маркос Антоніо та Сікан. На 68-й хвилині молодий нападник Шахтаря отримав попередження. Загалом, друга половина зустрічі розчаровує. Воротарі залишаються без роботи. На 77-й хвилині попередження отримав Тете.

У підсумку, матч завершився нульовою нічиєю.

Динамо — Шахтар — 0:0

Динамо: Бущан — Сирота, Забарний, Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Циганков, Буяльський (Гармаш, 86), Караваєв, Вітіньо (Шкурин, 86), Кендзьора (Тимчик, 86).

Шахтар: Пятов — Додо, Кривцов, Марлон, Степаненко (Маркос Антоніо, 65), Майкон, Марлос (Тете, 65), Соломон (Сікан, 65), Матвієнко, Алан Патрік, Педріньо.

Чемпіонат U-19: Шахтар відривається від Динамо вже на шість очок

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.