Чемпіонат U-19: Шахтар відривається від Динамо вже на шість очок

У центральному матчі десятого туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Динамо та Шахтар. Гра проходила на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського. Матч завершився перемогою Шахтаря — 2:0

Друга команда чемпіонату приймала лідера у центральному матчі туру. Гірники випереджали свого конкурента на три очка, тому з турнірної точки зору важливість цього матчу неможливо було переоцінити.

Єдиний телеграм-канал про дитячо-юнацький та молодіжний футбол. Підписуйтесь @goldtalant

Вже на четвертій хвилині гірники відкрили рахунок. Данило Гончарук увірвався у штрафну, обіграв Нещерета і забив у порожні ворота — 0:1. Прекрасний початок зустрічі для лідера чемпіонату. На 34-й хвилині гравці Шахтаря збільшили свою перевагу. Гончарук на фланзі обіграв низку захисників Динамо, пройшов у центр і прострілив на Глущенка, який відправив м’яча у сітку — 0:2. Команди пішли на перерву за комфортної переваги гірників.

У другому таймі кияни не змогли не те що відігратися, а й бодай забити. У підсумку, матч завершився перемогою Шахтаря. Гірники випереджають свого конкурента вже на шість залікових пунктів.

Динамо U-19 — Шахтар U-19 — 0:2

Голи: Данило Гончарук (4), Антон Глущенко (35).

Динамо U-19: Нещерет — Бенедюк, Боль, Дячук (Бурда, 46), Вівчаренко, Яцик, Скрипник (Горбач, 71), Волошин, Царенко (Блізніченко, 46), Шулянський (Діалло, 46), Попов.

Тренер: Ігор Костюк.

Шахтар U-19: Твардовський — Капінус (Бако, 69), Козік, Фарина, Булеза, Лосенко (Роспутько, 69), Глущенко, Гулько, Гончарук, Сігеєв (Гаврилюк, 65), Векленко (Пушкарьов, 55).

Тренер: Оскар Ратулутра.

https://youtu.be/0TPsDlj8-kE

Чемпіонат U-19: зупинивши Рух, динамівці спробують наздогнати Шахтар

Яке місце у відборі Євро-2023 (U-21) в групі 8 посяде молодіжна збірна України?

  • Перше (32%, 328 голосов)
  • Друге (30%, 305 голосов)
  • Третє (16%, 165 голосов)
  • Шосте (10%, 100 голосов)
  • Четверте (8%, 83 голосов)
  • П'яте (3%, 34 голосов)

Всего проголосовало: 1 015

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.